Her Zevkten Yansıma Bulan Abiyeler

 

Özel günler için dolabımızı süsleyen abiyeler birbirinden çeşitli ve özgün modelleri ile adeta görsel bir şölen sunuyor bizlere. Hem renkleri hem modelleri ile göz dolduran ve sizi oldukça duru ve şık gösteren bu abiye modelleri arasında size en fazla hitap edeni, tarzınızı ve ruhunuzu yansıtanı bulmalı kendinizi bu kıyafetinizle bütünlemelisiniz.

 

Tek Renk İle Sadelik ve Zarafeti Yakalayın

 

Gösterişten hoşlanmayan ve yalnızca renkle kıyafetlerinde vurgu yapmaktan hoşlananlar abiye tercihlerinde tek renk tasarımlardan yana tercihte bulunmalıdır bu tarz abiyelerin ortak özelliği duruşlarındaki kalite ve kumaşlarındaki albenidir. Tek renk desensiz ve işlemesiz yalnızca güçlü bir kesimle kaliteli bir duruş sergilemeyi hedefleyen bu kıyafetler birçok kişi için kurtarıcı giysiler olarak kabul edilmekte ve korkusuzca dolaplarına eklenmektedir.

 

Ufak İşlemeler İle Kıyafetinize Işık Katın

 

Sadelikten yana abiye tercihlerinde bulunanlar ancak yine de abiyenin niteliğine yakışır bir oranda gösterişi hak ettiğini düşünenler, düz ve sade bir abiyenin üstüne ufak taş işlemeleri ya da benzer şekilde desen işlemlerinin olduğu abiyeleri tercih edebilir. Bu şekilde duruluğunuzdan ödün vermeden davetli olduğunuz geceye ya da programa uygun dozunda bir ışıltı ve gösterişle isabetli bir görüntü sergileyeceksiniz.

 

Modelle Birlikte Öne Çıkan Renkler

 

Abiyede model kadar önemli olan başka bir unsur şüphesiz renktir. Abiye renklerini rengine göre belirleyebileceğiniz gibi, sadece sevdiğiniz renklere göre ya da yapacağınız kombindeki aksesuarlara göre de belirleyebiliyorsunuz. Buna göre açık renkler, koyu renkler, soft ve pastel renklerden size uygun olanı seçip teninizi daha canlı gösterebilir, güzelliğinizi ya da gözlerinizin renginizi ortaya çıkarabilir ya da ayakkabı çanta gibi aksesuarlarla uygun tercihler yaparak tarzını bütünleyebilirsiniz.

 

Dantel ve Taş İşlemeleri İle Abiyenizle Göz Kamaştırın

 

Gösterişten hoşlanıyor ve bulunduğunuz ortamda ışıltınız ve zarafetinizle göz kamaştırmak istiyorsanız doğru yerde kullanılan taş ve dantel işlemeli abiye modellerinden yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Bel kısmına ilenen beyaz taşlar ya da komple göğüs kısmına işlenen danteller ile son derece şık ve zarif bir görüntüye imza atabilir ve içinde bulunduğunuz ortamda şıklığınızla fazlaca göz doldurabilirsiniz.

Bir cevap yazın