Her Zaman En Şık Siz Olun!

 

C.M.N         Tesettürlü bayanların kıyafetlerinin en önemli parçalarından birisi feracedir. Bayanların şıklığının en önemli tamamlayıcısı olan ferace, tesettürlü giyim sektöründeki kısıtlı modeller yüzünden ne yazık ki tek tiptir tüm kadınlarda aynı modellere rastlanır. Bu da herhangi bir ortamda ne yazık ki başka bir kadınla pişti olma ihtimalinizi oldukça arttıran bir durumdur.

 

Artık hiç kimseyle aynı kıyafette olmayacak, değişik renk ve modellerdeki feraceler ile kendi tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtabileceksiniz. Site yüzlerce renk ve farklı stillerdeki ferace modelleri ile tesettür modasına yön veriyor. Tesettür şıklığını dilediğiniz gibi yansıtabileceğiniz sitede ferace modelleri dışında tesettür giyime dair aradığınız her şey var. Kıyafetinizin en önemli parçalarından biri olan feraceyi seçerken dikkat etmeniz gereken bir kaç nokta bulunmaktadır.

 

– Kumaş: Yaz ayları ve kış ayları için farklı kumaşlardan üretilen ferace modelleri, yanlış tercih edildiği zaman bunalmanıza veya üşümenize neden olur. Özellikle yazlık modeller seçilirken kumaşın inceliği konusunda dikkatli olunmalıdır. Kış aylarında seçeceğiniz modellerde ise hafif ancak sıcak tutan kumaşlar tercih edilmelidir.

 

– Beden: Ferace modelleri seçilirken beden ölçüşü bilinmeli, buna uygun alışveriş yapılmalıdır. Bedeninize uygun büyüklükteki feraceler vücut hatlarınızı belli etmez ve istediğiniz gibi bir görüntü yakalamanızı sağlar. Çok bol modeller kumaşın elinize ve ayağınıza dolanmasına neden olup, düşme tehlikelerine yol açabilir. Çok dar modellerde ise rahat hareket edemezsiniz ve istenmeyen şekilde vücut hatları ortaya çıkar.

 

– Model: Tesettür modasının gelişmesi ile birlikte birçok renk ve kumaşta feraceler üretilmektedir. Spor, klasik, günlük kullanım gibi farklı modellerde olan feraceleri seçerken tarzınızı yansıtacak ve kıyafetinizi tamamlayacak modelleri tercih etmek size her ortamda şıklığı getirecek.

 

Birbirinden farklı renk ve her ortam için ayrı üretilmiş feraceler ile Moda Selvim size geniş bir ferace yelpazesi sunuyor. Yazlık modeller, kışlık modeller, davetler için özel tasarlanmış modeller, kot modeller, klasik modeller ve spor modeller gibi daha birçok ferace modeli sitede bulunuyor.

 

Uygun fiyatları ile dilediğiniz her ferace modelini kolaylıkla bütçenizi zorlamadan alabilirsiniz. İsterseniz kredi kartınızla, isterseniz kapıda ödeme seçeneği ile dilediğiniz gibi ödeme yapabilir, tesettür giyimin tüm parçalarına kaliteli seçeneklerle sahip olabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın