Her Yaşa Uygun Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapSonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında ilk üç sırada yer alan tesettür kap birbirinden farklı renk ve biçim kreasyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Mevsimlik bir kumaş türü olan süet daha çok ilkbahar ve sonbahar aylarında tercih ediliyor. Düğme detayları ile birlikte ceket ürünlerini de andıran bu modeller iş yerleri ve ofis ortamlarına da direkt olarak adapte sağlıyor. Siyah gibi her ortama uyum sağlayan renk tercihinin yanı sıra haki ve taba gibi alternatif ve marjinal olarak kabul edilecek renkler de düğmeli süet kap modelleri içerisinde mevcut.

 

 Göğsü Cepli Tesettür Kapların Özellikleri

 

Göğsü cepli tesettür kap modelleri özellikle modanın nabzını tutan ve yeni çıkan ürünleri denemekten imtina etmeyen hanımlar için ideal güzellik ölçütlerine sahip. Özellikle normalden uzak ve çizgi dışı kesimleri ve asimetrik uzantıları seven bayanlar için göğsü cepli tesettür kaplar talep edileni misliyle veriyor. Göğsün iki tarafında da yer alan cepler bir eşya taşımaktan ziyade görsel bir estetik sunuyor. Ayrıca son derece sportif bir görünüme sahip olan bu kap modelleri adeta bir yelek ya da hırka gibi de değerlendirilebilir. Renk seçenekleri arasında ise çizgili gri, bordo ve de laci alternatifleri mevcut.

 

 Deri Detaylı Tesettür Kap ve Özellikleri

 

Ne olursa olsun deri motiflerinden ve kalitesinden vazgeçemeyen hanımlar için deri detayları bünyesinde ve yüzeyinde bulunduran tesettür kap modelleri de mevcut. Bu ürünlerin en büyük özelliği 52 bedene kadar uzanıyor olması. Poliviskon kumaşı kullanılarak imal edilmiş bu modeller aynı zamanda uzun yıllara yayılarak geniş bir giyilme avantajı da sunuyor. Yarım astarlı olmasının yanı sıra ön kısmında pratik bir şekilde kullanıma açık fermuarlar da bulunmaktadır. Deri detayları fermuarında ve bel bölgesindeki kuşakta mevcuttur. Uygun ayakkabılar ve çantalar ile desteklendiğinde ortaya ilginç ve bir o kadar da estetik takımlar çıkabilir.

 

 Lazer Kesim Desenli Kap Modelleri

 

Lazer kesimli desenli kaplar da son seçeneklerde yer alıyor. Özellikle simetriye karşı ayrı bir ilgisi olan hanımların iş yaşamlarında da sıklıkla tercih edebileceği bu ürünler indirimli fiyatları ile birlikte kataloglarda.

Bir cevap yazın