Her Yaşa Uygun Tesettür Abiye Seçenekleri

tesettür giyim abiyeİster 20 yaşında olunsun ister 40. Her yaşa, her bedene uygun tesettür giyim abiye ürünlerini incelemek ve satın almak mümkün. Üstelik online mağazalarda yapılan alışverişler çok daha güvenli ve ekonomik olmasıyla biliniyor.

 

Ürünlerin tamamı çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflar ile birlikte sunuluyor. Düğünler, nişanlar, balo ve çeşitli kutlamalar için tesettür giyim abiye seçenekleri mevcuttur. 2019 yılı itibariyle tanıtımı yapılan yeni modelleri de oldukça ilgi çekti. İster kapıda ödeme kolaylığıyla ister kredi kartına taksitle ödeme imkanlarıyla tesettür abiyelerin sahibi olmak artık çok kolay.

 

 Kolu Şeritli ve Payetli Abiye Çeşitleri

 

Dört mevsim giyilebilecek abiye çeşitlerinde ilk sırayı kolu şeritli modeller geliyor. Ağır ve lüks görüntüsü özellikle düğünlerde giyilmesini olanaklı hale getiriyor. Işıltılı görüntüsü ile girdiği her oramda farkını gözler önüne sermek isteyen müşteri kitlesi için idealdir.

 

Hakim yaka olduğu için kolye aksesuarı ile birlikte kombin yapılarak giyilebilir. Diğer kombin seçenekleri içerisinde topuklu ayakkabı modelleri gelmektedir. Uygun renkli bir çanta ile birlikte payetli abiyeler en iddialı ve gösterişli kombin seçeneklerine ev sahipliği yapıyor.

 

Latte renginin dışında ışıltılı dışa vurumu ile gümüş rengi de tercih edilebilir. Pudra, zümrüt ve siyah gibi renkleri de ürün görsellerine bakılarak satın alınabilir.

 

 Altın Detaylı ve Kemerli Abiyeler

 

Kemeri ile birlikte satışa çıkarılan abiyeler aksesuar seçimleri konusunda zorluk yaşayan kadınların imdadına yetişiyor. Bel bölgesindeki kalın ve yatay kemerler altın detayları ile birlikte zenginleştiriliyor.

 

Modeller beden tablosuna bakılarak seçilebilir. 38 bedenden 48 bedene kadar geniş bir yelpazede satılan çeşitleri mevcuttur. Bunun yanı sıra 24 saat içerisinde iade ve değişim imkanlarından da faydalanılabilir. Bunun için 24 saatlik süreyi aşmamak ve alıcının adına kesilmiş faturayı saklamak gerekiyor. Poliviskon kumaşından imal edilen bu abiyeler şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.

 

 İnci Detaylı Abiyeler ve Renk Seçenekleri

 

Son seçenekler arasında hem genç neslin hem de orta yaşlıların ortak beğenisine kazanan inci detaylı abiyeler geliyor. Zümrüt ve pudra gibi alternatif renklerde imal edilmiş modelleri bu senenin en çok satılanları arasındadır.

 

Kuyruklu olan modeller artık bir klasik kabul edilmektedir. Birçok farklı mekanda ve kutlamada giyilebilir.

Bir cevap yazın