Her Mevsime Uygun Tesettür Elbise Modelleri

Her mevsime uygun kullanışlı tesettür elbise modelleri özenle seçilmiştir. Kişiliğinizi ve hayat tarzını yansıtan tesettür elbiseler ile gün içerisinde veya özel davetlerde şıklığınızdan ödün vermeyebilirsiniz. Tesettür elbise koleksiyonlarında göz alıcı renkler ve çeşitli modelleri seçerek beğenileri üzerinizde toplayabilir, girdiğiniz ortamda dikkatleri elbisenizin üzerine çekebilirsiniz. Tesettür elbise modellerinde spor giyimden abiye kategorisine kadar çeşitli seçenekleri inceleyebilirsiniz. Bayan tesettür elbise modellerinde filtre kullanarak en çok satanları ve en yenileri görebilirsiniz. Bedeninize uygun elbiseyi seçerek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Farklı vücut tiplerine uygun kumaş, işçilik ve dikimle hazırlanan elbiseleri herkesten önce sahip olmak için takip etmeniz yeterlidir.

Tesettür Elbise Kombinleri

Spor tesettür elbise günlük hayatta her kadının tercih ettiği modellerden birisidir. Pamuklu ve esnek kumaşıyla sevilen bir modeldir. Evde, işte ve seyahatte gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Spor ayakkabı ile beraber kombinlenmesi de kadınların favorisi olmaktadır. Evde giyilen spor elbise modeli birkaç aksesuar ile tamamlandığında dışarıda da giyilebilir. Dört mevsim giyilebilen kot elbiselerde taytla kombinlenebildiği için oldukça fazla satılır. Bahar aylarında fırfırlı, uçuş uçuş modellerde oldukça rağbet görmektedir. Simli ve ipek dokulu kumaşlar ile gece elbisesi oluşturabilirsiniz. Abiye elbiselerinin de dantel ile işlenen modeller ve kollarda olan volkanla hareketlendirilen pek çok model mevcuttur.

Yazlık Tesettür Elbiseler

Yazlık tesettür elbise modelleri kadınların vazgeçilmezidir. Çiçekli tesettür elbise modelleri en çok tercih edilen modellerden birisidir. İri veya mini çiçeklerle bezenmiş modelleri zevkinize göre giyebilirsiniz. Mevsimin tercih edilen rengi olan beyaz elbise modelleriyle güneşin etkisini engelleyebilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gömlek tesettür elbiseler tarz sahibi olmak isteyenler için güzel bir alternatiftir. Kemerli veya kemersiz olarak kullanılabilir, modeline göre bir ayakkabıyla tamamlanabilir. Şifondan vazgeçemeyen kadınlar içinde günlük giyilebilecekleri yeni tasarımlar üretilmektedir. Viskon, penye, keten gibi her çeşit kumaşı yazlık elbise kategorisinde bulma şansınız vardır.

Kışlık Tesettür Elbiseler

Yünlü kumaşlar ile tasarlanan kapalı elbise modelleri kış mevsimi için kurtarıcı parçalardır. Geometrik desenler, şal, çiçek ve çizgi desenler tarzınızı yansıtabilir. Kış aylarında şık olmak isteyen kadınlar için benzersiz modeller üretilir. Kışlık tesettür elbise modellerinde kaşmir, poliviskon kaşe, kadife, flanel, terikoton, triko, şanel ve keçe dokulu kumaşlar kullanılabilir. Bu kumaşlar nakışlarla veya boncuk materyalleriyle işlenebilir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın