Her Mevsim Kap Giyim

kapKap giyim şimdilerde tesettürlü bayanlar tarafından çokça tercih edilen bir dışarı kıyafetidir. Kap tunikten daha uzun pardösüden daha kısa aslında ikisinin arası boyutu vardır. Çokça renk ve kumaş türleri kullanıp dikilebilir. Yaz, kış, ilkbahar ve sonbaharda yani mevsimine göre kalın ya da ince kumaşlardan dikildiği takdirde giyilebilir. Çeşitli tarz, desen ve renklerde üretilir. Önden fermuarlı, düğmeli ya da çıtçıtlı olabilir. Tesettür kıyafette boyuttan kaynaklanan rahatlıktan dolayı sıkça tercih edilir. Kap etekle de giyilebilir ama pantolonla daha şık durduğu için daha çok tercih edilir.

 

Tesettür giyimde vücudu hatlarını belli etmemek içinde kap ve pardösü kullanılır. Kap çok çeşitli bir giyim türüdür. Artık günümüzde çarşı pazarda giyim çeşitleri bol olduğu gibi internette de çokça alışveriş yapabileceğimiz tesettür kıyafetleri satan siteler var. Bu sitelerde kap çeşitleri oldukça fazla. Hem de istediğiniz kap marka ve modelleri bulabilmek mümkün. Kap bulabileceğimiz sitelere örnek olarak modanisa, sefamerve, etesettür, tenimoda, kayra, puane, moda merve, hennin, alvina ve armine gibi birçok kaliteli ve çeşitli siteler çokça kullanılmakta.

 

Tesettürlü kadınların vazgeçilmezlerinden olan kap şu anda kış sezonuyla ön planda. Kap giyimde iki üç senedir genel olarak kumaşta keçe kullanılıyor. Kap giyimde renk olarak kahverengi, lacivert, hardal, her zaman var olan siyah ve kiremit rengi çokça ilgimizi çekiyor. Kap giyim önümüzdeki sezonda daha ince kumaşlar ve daha çok renler kullanılacak.

 

Dış giyimde çok tercih edilen kap önümüzdeki yıllarda da dış giyim tarzı olarak çeşitli renk ve modellerde de süreceğe benziyor. Her yaşa ve vücut tipine uygun modeller var ama yukarıda yazdığım markalar kap için ilk başvurabileceğimiz adresler arasında da yer almalı. Kap ve pardösüyü insanlar çok karıştırıyor zaten ikisinin arasındaki farkta boydan kaynaklanıyor. Kap soğuk havada da sıcak havada da daha kullanışlı ve daha rahat olandır. Kap giyimi böyle anlatabildik umarım gayet açık bilgi verebilmişimdir.

Bir cevap yazın