Her Kadının Vazgeçilmezidir, Etekler

etekEtek, her kadının gar dolabında bulunan en önemli üründür. Etekler bazen kadınların kurtarıcısı olabiliyor. Hem trend moda sektöründe eteklere daima yer vardır. Etekler tesettür modasında da vazgeçilmez ürünlerin arasında yer alıyor. Eteklerin boyutu, rengi ve detayları ise değişmektedir.

Her mevsim rahatlıkla kullanılabilen eteklerle farklı kombinler yaratmak da mümkündür. Öncellikle sonbahar ve kış aylarında kalın, orta kısalıkta genellikle koyu renklerdeki etekler sık tercih edilmektedir. Özellikle kazak, trikolarla veya gömlekler etekleri kombinlemek mümkündür. Bazı detaylar eteklerin daha farklı olmasını sağlar. Fermuarlar, bazı detaylar ve desenler şık ve rahat olmanızı sağlayabilir. Bayanlar daima kendi tarzını yansıtabilecek ürünleri kullanmaktadır.

Zevkler farklı olunca, tercih edilen etek modelleri de farklı oluyor. Yaz ve bahar aylarında ise etekler günlük hayatta her kadının kurtarıcısı oluyor. Rengârenk, kabarık, desenli eteklerle güneşli günlerde bütün ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Şık giyinerek, kendi yaşam ve giyim tarzınızla örnek olmak mümkündür. Geniş seçenek yelpazesine sahip olan etek modelleri birçok detay ile her kadının hayatına büyük renk katıyor.

etek2Tesettür modasında da etek sık kullanılmaktadır. Kadınlar zarafeti, zarifliği şık ve kaliteli eteklerle ortaya çıkarmaktadırlar. Etekler sadece günlük hayatta değil, özel davetlerde de kadınların ilk tercihi oluyor. Gece davetlerinde farkı ve zarif görünmek isteyen bayanlar farklı etek modelleri içerisinde kendilerine uygun bir seçenek kolayca bulabilir. Farklı tarzlara sahip olan bayanlar etek modellerini kullanabilirler.

Spor tarzını sık tercih eden bayanlar, bu tarz doğrultusunda etekli kombinler yaratabilir. Yaz yalarında çiçek desenli, rengârenk etekler sık tercih edilirken, kış aylarında kalın ve daha çok koyu renklerdeki etekler kullanılmaktadır. Şık bir abiye gömlek ve ona uygun bir etekle özel davetlerin gözdelerinden olmak da mümkündür. Kombin yaratırken değişik etek modellerinden yararlanmakta fayda var.

Yıllardan beri bayanlar etek giymeyi sevmiştir. Kadınların dişiliğini, zarifliğini ve şıklığını en iyi şekilde yansıtan eteklerdir. Hem klasik hem de spor tarzında bir birinden rengârenk, desenli veya düz etekler bulmak mümkündür. Eteklerin kalitesi yüksek olmalıdır. Bu durum eteğin duruşunu, görüntüsünü doğrudan etkileyebilen faktördür. Her kadının gardırobunda mutlaka farklı modellerde etekler bulunmalıdır.

Kumaş Özelliği : Ürün likralı kot kumaştan üretilmiştir.
Ürün Boyu : Ürün 140 cm’dir.
Ürün Özelliği : Yeni sezon ürünü olup mevsimlik ve astarsızdır. Önden kullanılabilir düğmeleri ve yandan gizli fermuarı bulunmaktadır. Cepleri vardır. Konsept çekimlerinden dolayı ürün renginde ton farklılığı olabilir.
Şal Kodu : 508 Fuşya&Laci

Fiyatı: 69,90 TL

Mankende gördüğün etek için ve daha fazlası için tıklayınız: http://www.modaselvim.com/etek

 

Bir cevap yazın