Her Beğeniye Uygun Tesettür Abiye Çeşitleri

tesettür giyim abiyeKadınların elbise olarak gördüğü ve alışverişlerine yön verdiği tesettür giyim abiye seçenekleri yenilenen yüzleri ile birlikte görücüye çıkıyor. Özellikle düğün ve nişanlarda sahiplerini çok daha şık gösterme konusunda birer rehber olan tesettür abiyeler birçok farklı türe de ev sahipliği yapıyor. Online platformlarda da sipariş edilebilen bu ürünler bir ya da iki iş günü içerisinde söz konusu adreslere kargo vasıtası ile teslim ediliyor.

 

 Hem Güpürlü Hem de Kadife Abiyeler

 

Özellikle kış mevsimi içerisinde gerçekleşecek özel günler için ideal standartlara sahip olan kadife abiyeler bu kategoride yer alıyor. 48 bedene kadar uzanan geniş seçkisiyle istenirse hemen satın al seçeneğiyle siparişi verilebilir istenirse daha sonra incelemek üzere sepete eklenebilir. Bedeni tamamen saran ama asla sıkmayan ve güpür detayları sade tasarımın gücünü yansıtmayı başaran bu modellerde öne çıkan renkler koyu yeşil ve de haki. Zümrüt ve bordo renkleri de diğer alternatifler arasında bulunuyor.

 

 Şifon Detaylı Pul Payet Modelleri

 

Bayanların çok nadir tercih ettiği ancak gösterişli yapısı ile tüm özel günlerin ağırlığını kaldıracak donanımda olan şifon detaylı pul payet modeller tesettür giyim abiye kategorisindeki en iddialı ürünler. Gövde kısmından ayak ucuna kadar simlerle süslenmiş bu ürünler özellikle orta yaşlı bayanların düğünde ne giysem telaşına da son veriyor. Bisiklet yakası nedeniyle her türlü kolye aksesuarın dışa vurumu için de değerlendirilebilir.

 

 Şifon Kuyruklu Tesettür Abiyeler ve Renk Seçenekleri

 

Gösterişli tercihlerden bir diğeri de şifon kuyruklu tesettür abiyeler. Çeşitli düğünlerde en az gelinler kadar şaşalı bir görüntü çizmek isteyen bayanlar bu ürünleri kataloglardan ya da vitrinlerden inceleyebilir. Renk seçenekleri hususunda ise en fazla alternatife sahip olan bir model. Saks mavisi ve haki ilk örnekleri oluşturuyor. Diğer çeşitler içerisinde somon ve de bebe mavisi bulunuyor.

 

 Taş İncili Kadife Abiyeler

 

Kadife abiyelerin üzerinde mevcut olan taş inciler başka bir aksesuara gerek duyulmayacak kadar parlak bir imaj çiziyor. Lacivert, bordo ve siyah gibi karakteristik renkler ve gövde kısmında yer alan geometrik tasarımlar ile taş incili kadife abiyeler bu kışın en iddialı ürünleri arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın