Hem Spor Hem De Rahat Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunik2019 yılı yeni sezon tesettür tunik modelleri hem rahat hem de sportif tasarımları ile tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır. Her tesettür marka kendi kullanım özelliklerini baz alarak tesettür tunik modelleri üzerinde kendi tasarım temalarını oluşturmaktadır. Genç tesettürlü kadınlar bu alanda bu modellere çok daha fazla ilgi gösterdiğinden dolayı moda tasarımcıları spor tarz tunik modellerine daha çok yönelmektedir.

 

Hem kullanışlı kesimleri hem de uzun tasarımları ile hemen hemen bütün kadınlarında çok severek ve çok beğenerek kullandığı tesettür tunik modelleri çok amaçlı olarak kullanılabilmektedir. Spor tarzdaki tunik modelleri bol ve salaş olarak tasarımı gerçekleşmektedir.

 

Spor tunik modellerini tesettür kombin ederken mutlaka spor ayakkabı modeli tercih edilmelidir. Çanta olarak ise zincirli çantalar seçebilir ve kombini tamamlayabilirsiniz. Bu tesettür kombin sayesinde hem istediğiniz spor tarzı hem de istediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz. Bu kombini ise mutlaka şal ile tamamlamalısınız.

 

 Büyük Beden Tesettür Tunik Modelleri De Bulunmaktadır

 

Sadece zayıf tesettürlü kadınlar için değil, büyük beden giyinen tesettürlü kadınlar içinde harika tesettür tunik tasarımları üretilmektedir. Büyük beden tesettür tunik tasarımlarında desenli tasarımlar, koyu renkler ve bol kesimler bu tasarımların en dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Büyük beden tesettürlü kadınlar içli dışlı tunikler tercih edebilir ve özellikle fermuar detayına sahip tesettür tunik modellerini daha çok tercih etmelidir.

 

Dantelli, püsküllü ve ya fermuar detayları ile büyük beden tesettür tunikler şık ve ya günlük kullanımlara özel olarak tercih edilebilir. Büyük bedene sahip olan tesettürlü kadınlar daha spor bir tarz elde edebilmek için cepler, fiyonklar ve ya fermuarlı modeller, tercih edebilir. Sadece günlük hayat içerisinde kullanmak için değil şık kullanımlarınız için de yeni sezonun önden gelen trendlerini kullanarak abiye kıyafet tesettür kombin parçaları elde edebilirsiniz.

 

Tesettürlü kadınlar siyah, sarı, pembe ve ekru tonlarında asimetrik kesim tesettür tunik modellerini beyaz ve ya krem rengi pantolonlarınız ile kombin edebilirsiniz. Başörtü olarak ise fuşya, pembe ve ya mor eşarp modellerini tercih edebilir böylelikle istediğiniz şıklığı ve zarif görüntüyü elde edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın