Hem Şık Hem Rahat Tesettür Giyim Modelleri

 

G.M.Z. Tesettür - Serap Lazer Kesim Elbise KPRS81132 Mürdüm (1)     Bayan giyime yön veren tesettür giyim modelleri özel giyim çeşitleri ve birbirinden cazip renkleri ile özel kombinler oluşturma fırsatı sunuyor. Modaselvim.com adresinin bayanların sunduğu tesettür giyim modelleri arasında birçok renk ve kart seçeneği varken web adresinin sonunda özel başlıklarda bayanlara özel tercihleri oluşturuyor yeni ürünler, sonbahar kış, giyim, abiye, dış giyim, eşofman, başörtüsü ve son indirim gibi başlıklarla bayanlara şık ve kalbimin kapılarını açıyor.

 

           Tesettür giyim için yeni ürünler sunan www.modaselvim.com özel giyim türlerini bu başlık altında bir araya getiriyor. Yeni ürünler başlığı altında yer alan tercihlere baktığımızda kelebek detay tunik ve bu modelin bordo indigo, füme, mürdüm haki yeşil ve lacivert gibi renklerini görüyoruz. İri cepli kemerli ile kış aylarında kolları dantel detaylı elbise de şık bir detay olarak öne çıkıyor. Özel tercih oluşturan bu elbise benzer şekilde şifon kuyruklu abiye elbise şifon kuyruklu kırmızı abiye elbise ve tül detaylı şifon elbise gibi hecelerle size klasik giyimin modellerini sunuyor modern giyim tercihi olarak size kombin sunan moda selvim, mor eşarp ve mor düğmeli beyaz gömlek ile kombin oluşturan diğeri mor etek size iş hayatında ve ofis ortamında özel tercihleri sunuyor benzer şekilde siyah ve bordo eşarp ile kombinlenen yeşil siyah bordo kalem etekler de sizin için ideal tetikler oluşturuyor.

 

Tesettür giyime yön veren moda selvim yaka ve kemer boncuk detaylı elbise ve ayakkabı eşarp gibi aksesuarları ile beraber cazip fırsatlar sunuyor. Haki rengi ile size cesur bir renk katıyor. Yeni ürünler başlığı ile birçok seçenek sunan modaselvim sonbahar kış başlığı altında da tesettür giyim için birbirinden özel seçenek buluşturuyor. Kap ferace ve pardesü gibi seçenekler sunan moda selvim benzer şekilde kışlık kap birit detaylı kaşe kap kışlık kap zümrüt kap gibi türlerle özel tasarımlar sunuyor. Renkleri ve tasarımlarıyla cazip fırsatlar sunan modaselvim kemer fermuar ayakkabı tasarımları ile özel kombinler oluşturuyor. Bilyeli kışlık kap deri aplikeli fermuarlı ferace biritli ferace düğmeli kürklü kap modelleri ile kış mevsimi için bayanlara birbirinden özel tesettür giyim tercihleri oluşturuyor.

 

Giyim abiye dış giyim eşofman ve başörtüsü gibi başlıklar sunan modaselvim giyim başlığı altında yer alan tesettür giyim modelleri ile bayanlara giyim tercihleri oluşturuyor. Elbise abiye tunik kombin bluz pantolon etek yelek ceket gibi türleri barındıran giyin başlığı altında özel giyim türlerini görebiliyoruz. Puantiyeli yelek yanında özel tercih olan kelebek tunik ve kolları dantelli elbise ile beraber bayanlara özel tesettür giyim tercihlere sunuluyor. Kuyruklu abiye tercihi yanında deri etekli kombinler tesettür giyim için dikkat çekici seçenekler sunuyor. Aynı zamanda eteği dantel elbise modeli ile şık tercih oluşturan modaselvim bunlara ek olarak kendinden kemerli kolye ve tulum modelleri ile tesettür giyime yön veren tercihler sunuyor. Omuz dantel detaylı tunik bayanlar için kışlık tercih oluştururken benzer şekilde önden düğmeli bebe yaka elbise de birçok rengi ile giyim tercihi oluşturuyor.

 

Diğer özel başlık olan abiye başlığı da bayanları özel günlerde giyilecek şık tercihler ile buluşturuyor. Kuyruklu şifon elbise türünde lacivert kırmızı ve mor gibi renkleri görürken leopar desenli kendinden kemerli tulum giyince ile özel tesettür giyim tercihi oluşturuyor. Modaselvim.com ‘de özel konsepti sunan abiye kıyafetler arasında pul şeritli abiye elbise pul işlemeli abiye elbise uzun kolye kadife elbise ve İnci baskılı kuyruklu elbise gibi birçok abiye kıyafetin özel renk tasarımlarını bir arada görebiliyoruz.

Bir cevap yazın