HAYRANLIK UYANDIRAN TASARIMLAR

 

G.M.Z. Tesettür - Doğa Dantel Detay Tunik MSW8004 Saks (1)   Fark yaratan tasarımlar özellikle tesettür giyim sektöründe büyük bir ilgi görüyor. Çünkü tesettür giyim sektöründe bu zamana kadar genellikle sade ve düz model ürünler sunulmaktaydı. Şimdi asimetrik kesimler, deri ve taş detayları, renk seçenekleri oldukça çoktur. Bu durum özellikle tesettürlü bayanlar için avantaj sağlıyor. Çünkü her bayan kendi zevkine uygun ürün tercihlerinde bulunmak ister. Artık geniş ürün yelpazesi ile sunulan tesettür ürünleri bu fırsatı bayanlara tanıyor.

 

Tesettür giyiminde daha çok tunik ürünleri kullanılmaktadır. Uzun, farklı renklerde olan bu ürünler aynı zamanda detayları ile de dikkat çekiyor. Tunikler çok kullanışlıdır ve pantolonlarla kombin edildiğinde şık bir görüntü veriyor. Günlük hayatta olduğu gibi artık şık ve abiye tunikler de tasarlanmaktadır.

 

           Tunik modellerinde gipür, taş, dantel gibi birçok detay bulunabilir. Klasik ve spor tarzına yakın ürünler de sunulmaktadır. Tunikler birçok parça ile kolayca kombinlenebilse de, daha çok pantolonlarla tercih ediliyor. Sade ama hayranlık uyandıran tasarımlar her bayanın zevkine uygun olarak, farklı seçeneklerle tasarlanıyor. Bazı modellerde arka kısımda yırtmaç da kullanılmıştır.

 

Bu detaylar sayesinde her bayan kendi tarzını oluşturabilir ve gittiği her yerde zarafeti ile göz kamaştırabilir. Tesettür giyim sektöründe tunik ürünleri renkleri ile de seçenek sunuyor. Koyu renklerden yeşil, bordo, siyah sık sık kullanılmıştır. Öte yandan pembe, krem gibi açık renkleri de görmek mümkün. Kaliteli tunikler uzun süre kullanılabilir ve aynı zamanda kırışmadan, görselliği ile de kendi belli edebilir. Günümüzde farklı çizgilere sahip olan tunikleri görmek mümkündür.

 

           Tunik ürünleri günlük hayatta sıkça kullanılsa da, abiye tarzı özel davetler için uygun olan modelleri ile de tercih sebebi oluyor. Öncelikle her bayan tunik kullanarak rahat ve şık olmayı başarabilir. Bazı modellerde kolye detayı sade ama zarif bir görsellik sağlıyor. Sadelik tesettür giyim modasında çok tercih edilen faktördür. Bol kesimler, uzun ve sade tunikler farklı detaylarla taçlandırılarak bambaşka bir görüntü sunuyor.

 

Tesettür ürünlerinde her şıklık zarifliği de barındırıyor ve bayanların tarzına yansıtılıyor. Dolayısı ile günlük kombinlerde kullanılan doğru parçalar ile sade, rahat ve aynı zamanda şık bir görüntü elde etmek günümüzde mümkün. Sunulan bu ürünlerin aynı zamanda uygun fiyat seçenekleri ile de olması bayanlar için son derece avantajlıdır.

Bir cevap yazın