Hanımlar İçin Tesettür Abiye Modelleri

Hanımlar özel günlerde giymek için abiye elbiselerin en güzelini seçmek istiyorlar. Bu nedenle doğru abiye modelleri seçmek istiyorlar. Günümüzde ise moda sektörü her geçen gün gelişiyor. Özellikle de tesettürlü hanımlar için benzersiz modeller vitrinlerdeki yerlerini alıyorlar. Farklı zevk ve isteğe göre çeşit çeşit modeller göz önüne çıkıyor. Hanımlar da bu abiye kıyafetleri uygun çanta ve ayakkabılar ile şık ve zarif kombinler yapıyorlar.

 TESETTÜRLÜ HANIMLAR İÇİN BİRBİRİNDEN ŞIK ABİYE MODELLERİ

 Günümüzde tesettür abiye modelleri iyice çeşitlendi. Eskiden yalnızca koyu renklerin bulunduğu abiyelerin artık pudra ve pastel tonlarda renkleri de çıktı. Şu günlerde tesettürlü hanımlar özellikle toz pembe renkte abiye modellerini tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra kırmızı, bordo ve petrol mavisi renklerdeki abiye kıyafetler de çok fazla tercih ediliyor. Bu şekilde davetlerde birbirinden şık hanımlar boy gösteriyorlar. Abiye kıyafetlerde düğme detaylarının yanı sıra fermuar detayı da öne çıkıyor. Ayrıca tesettür abiye modelleri her geçen gün yenileniyor. Bu da çok şık hanımlar yaratıyor.

 TESETTÜR ABİYE SEÇİMİ NASIL OLMALI?

 Hanımlar internette ve ya model üzerinde gördükleri abiye kıyafetleri mutlaka deneyerek almalılar. Çünkü giydiklerinde kıyafet göründüğü gibi olmayabilir. Kıyafetlerin görünümü kişiye göre değişir. Bu nedenle tesettürlü hanımlar abiye kıyafet seçimlerine çok dikkat etmeliler. Kendilerine en yakışan modelleri bulmalılar. Son zamanlarda toz pembe, açık tonlar moda. Abiye kıyafetler de bu renklerde tercih ediliyor. Bebek mavisi ve beyaz renkler çok tercih ediliyor. Ama burada ten rengi de çok önemli. Esmer hanımlara yakışan açık renkli abiyeler beyaz tenli hanımlarda sönük duracaktı.

 KİŞİSEL BEĞENİLER DİKKATE ALINMALI

 Her hanım kişisel zevkleri ve beğenileri doğrultusunda abiye kıyafet seçmeli. Bu şekilde hem şık hem de rahat bir görünüm sağlanır. Çünkü tesettürlü hanımlar abiye kıyafet giydiklerinde şık oldukları kadar rahat da olmak isterler. Bu nedenle abiye kıyafet seçimi de bir o kadar önemlidir. Tesettürlü hanımlar beğendikleri abiye kıyafetleri doğru ayakkabı ve çanta ile kombin yapabilirler. Bu şekilde de şık ve zarif bir görünüm kazanırlar. Abiye seçimi de önemlidir.

Bir cevap yazın