Hangi Tunik Modelleri Daha Fazla Tercih Ediliyor

 

 

Havalar ısındığına ve yaz ayları başladığına göre tuniklerinde dolaptaki yerlerini alma vakti gelmiş demektir. Havaların sıcak olduğu zamanlarda kadınların rahat kıyafetleri tercih ettikleri bir gerçektir. İşte bu yüzden de farklı tunik modellerine artan ilgiye şaşırmamak gereklidir. Her ne kadar salaş giyim tarzı gibi düşünülse de bazı tunik modelleri için son derece yanlış ifade olduğu söylenebilir. Çünkü gömlek tarzına yakın olan ve vücudun bel kısmına biraz oturan tunik modelleri kesinlikle estetik bir görüntü oluşturuyor.

 

Bunlarla birlikte genellikle pamuklu ve keten kumaşlardan dikiliyor olmaları tam yaz ayları için ideal olmalarını sağlıyor. Kış ayları içinse oldukça kalın ve yünlü kumaşlarla yine gayet güzel tunik tasarımları vitrinlerdeki yerini alabiliyor. Her kesimden kadına hitap edebilmek adına hazırlanan tasarım ve kombinasyonlar sayesinde ilgi beklenenden daha fazla olabiliyor. Çünkü hazırlanan her stilde genç yaştan daha üst yaş gruplarına kadar alternatifler oluşturuluyor.

 

Tuniklerdeki yeni modeller nelerdir?

 

Oldukça fazla modelde hazırlanıyor olsa da, özellikle asimetrik kesime sahip olan tunik modellerinin ayrı bir hayran kitlesi olduğu rahatça görülebiliyor. Bu kesim hem vücudunda hoşnut olmadıkları bölgeler bulunan, hem de boy orantısını dengelemek isteyen kadınlar içim mükemmel bir tarz oluşturuyor. Kimi zaman uzunlu kısalı parçalardan oluşan görüntüsüyle salaş bir görüntüde elde edilebiliyor. Ayrıca yeni trendler arasında yer alan elbise tunik modelleri ise farklılığıyla ortaya çıkıyor. Yine tunik elbiseyle aynı kumaştan olan bir kuşak aksesuarının olması sayesinde istenildiği zaman elbiseye dönüştürülebiliyor. Bu model için kullanılan detay ise etek uçlarındaki çiçek motifleri oluyor.

 

Tunik şeklindeyken de, elbise haline getirildiğinde de oldukça estetik bir görüntü oluşturuyor. Ağırlıklı olarak düz renkli kumaşların kullanıldığı dikkat çekiyor. Ancak yaz ayları için kullanılan renkler ise açık tonlardan oluşuyor. Örneğin; sarı, pembe, krem ve mavinin açık tonları bu renkler arasında yer alıyor. Her alışverişin tabii ki birde maddi boyutu oluyor. İşin bu kısmına gelindiğinde de iç rahatlatan fiyatlar görülebiliyor. Genellikle yeni sezonda oldukça yüksek fiyat beklentisi içerisinde olan kadınlar için çeşit çeşit alternatif bulabilecekleri yerlere ulaşabilmek söz konusu olabiliyor.

 

Bir cevap yazın