Hangi Renk Tesettür Pardesü Tercih Edilmelidir?

 tesettür pardesüTesettür giyimde kadınların dış elbisesi olarak en fazla tercih ettiği ürünlerinden birisi de pardesüler olmaktadır. Hem bedeni belli etmemesi hem de kumaşının kalitesi ile pardesüler her daim tesettürlü kadınların gözdesi olmuştur. Tesettürlü kadınlar pardesü satın alırken renk konusunda çok kararsız kalmaktadır. Tesettür pardesü satın alırken vücut hatlarını belli etmeyen lacivert, siyah, bordo ve kahverengi gibi koyu renkler seçilmelidir. Eğer açık tonlarda tesettür pardesü satın almak istiyorsanız kumaş türüne de çok dikkat edilmelidir. Çünkü bazı kumaşlar yapısı itibariyle vücuda çok fazla yapışmaktadır. Bu sebep ile satın alınacak pardesünün fiyatından önce kumaş özelliğine bakılması gerekir.

 

 Siyah Tesettür Pardesüler Her Zaman Moda

 

Siyah en asil renktir ve kadınlar tarafından çok fazla tercih edildiğinden dolayı siyah renkli tesettür pardesülerde her daim tercih ediliyor. Bunun yanı sıra siyah renk her renge uyum sağladığı için ve çok fazla dikkat çekmediğinden dolayı tesettür dış giyimde çok fazla rağbet görmektedir. Siyah pardesü modelleri eskiye oranla tek tip tasarımdan sıyrılarak daha yönlü tasarımlara geçtiği için tesettürlü kadınlar kişisel zevkine uygun modelleri rahat bir şekilde bulabiliyor.

 

Siyah tesettür pardesülerin seçilmesinin diğer sebebi ise her renk ile kolay uyum sağlaması ve her türlü renkli eşarp ile kullanılabiliyor olmasıdır. Son yıllarda pardesülerin yerini tesettür feraceler alsa da yine de pardesünün zirvedeki yerini feraceler etkilemiş sayılmaz. Bunun sebebi ise tesettür feraceler günlük hayatta daha fazla tercih edilirken pardesüler ise özel gün ve özel geceler de daha fazla tercih ediliyor.

 

 Günlük Hayatta Ve Özel Organizasyonlar İçin Pardesüler

 

Günlük kullanımda ya da özel gün ve özel organizasyonlar için pardesü modeli istiyor iseniz ilk önce ne tarzda bir model istediğinize karar verin. Mesala günlük pardesüler çoğunlukla spor tarzda olduğu için kullanımı daha rahat olacaktır. Aynı zamanda özel geceler için tercih edeceğiniz pardesülerde klasik kesime sahip olmalıdır. Bunun yanı sıra günlük hayatta tercih edeceğiniz pardesüler hem uygun fiyatlı hem de rahat olacağı için eskidiği zaman rahatlıkla değiştirip farklı beğendiğiniz bir modeli satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın