Hangi Elbise Senin?

abiye2Sade ve şık mı? Gösterişli ve şatafatlı mı? Sade ve zarif görünüm mü? Çekici ve seksi bir görünüm mü? Giydiğimiz kıyafetler az ya da çok zevkimiz, duruşumuz ve kişiliğimiz hakkında fikir vermektedir. Sizi hiç tanımayan birinin ilk sizin hakkınızda fikir sahibi olması ya da ilgisini çekmesini sağlayan şey kıyafetimizdir. Unutmayın her gün evimizden çıkarken sanki düşmanınızla karşılaşacakmışçasına kıyafet seçiminde bulunmalıyız. Emin olun ki bu düşüncede ki seçim sizin de hoşunuza gidecektir. Herkesin en başta istekleri arasında karşısında ki insandan üstün olup, bulunduğu ortamdaki ilginin üzerinde toplanmasıdır. Bu çeşitli şekillerde olabilir. Siz neden kolay yolu seçerek bunu kıyafetinizle sağlayamayasınız?

Kıyafet seçimlerimizde elbiseyi ele alacak olursak. Seçimlerimizde renginden tutup boyuna kadar her şeyi vücut tipimize göre en ince ayrıntısına kadar düşünmemiz gerekir. Elbise seçimi sandığınız kadar kolay değildir? Doğru tercih, doğru kombin oluşturulamadığı takdirde şık olayım derken rüküş duruma düşülebilir. Bu durumu eminim ki istemeyiz.

Kilolu bir yapıya sahipseniz renk seçiminiz kesinlikle siyah olmalıdır. Siyah biz bayanlar için fazlalıklarımızı gizlememizi sağlayan ideal bir renktir. Hem fazlalıklarımızı gizlemiş hem de daha ince bir görünme sahip oluruz. Elbise seçimimizde yatay çizgili elbiseler yerine dikey çizgiler tercih edilmelidir. Yatay çizgili elbiseler bizi olduğumuzdan daha geniş gösteriyor olacaktır. Kilolu bayanlar için alt tarafı bol olan elbiseler yanlış bir tercih olur. Olduğunuzdan daha kilolu bir görünüm oluşturuyor olacaktır. Üst kısmı dar alt tarafı bol elbise seçimi zayıf ve ince belli bayanlar ince doğru bir tercihtir.

Bu vücut tipindeki bayanlar bu elbise tarzıyla olduğundan daha zarif ve narin bir görünüme sahip olur. Zayıf ve ince belli bir yapıya sahipseniz dar bir elbise de tercih edilebilir. Fazlalığınız bulunmuyorsa korkulacak bir durum söz konusu olmayacaktır. Fakat renk seçimi elbise modeli kadar önemlidir. Saçınıza, ten renginize uyum sağlayacak bir renk tercihi mutlaka yapılmalıdır. Bu tarz elbiseler sizi çekici ve seksi bir görünüme büründürür. Elbise üzerinde dekolte de tercih edilebilir. Fazlaya kaçmamak şartıyla yapılabilir.

Bir cevap yazın