Hangi Abiye Modelleri Bu Yaz Moda ?

Yaz demek, düğün, nişan, mezuniyet törenlerin başlangıcı demektir. Bundan dolayı abiyelere olan ilgi ve merak da artmaktadır. Çok özel tasarımlarla karşımıza çıkan yazlık tesettür abiye modelleri her bayanın hayalindeki gibidir.

Abiye Modellerinde Hangi Ayrıntılar Yer Alıyor?

Yeni sezonun yazlık abiyelerinde pek çok detay kullanılmıştır. Bu detaylar sayesinde bayanlar kendi düşlerindeki gibi bir görüntü elde edebilecekler. Zarif pul detayları, şifon kumaşın kullanımı, payet detayı abiyelerin daha da ön plana çıkmasını sağlıyor. Etek kısmı şifon olan abiyeler bu yaz büyük beğeni toplamaktadır. Şık ve zarif detaylar sayesinde sade ve aynı zamanda zarif görünmek mümkün.

Hangi Abiye Modelleri Bu Yaz Moda?

Her sezonda tasarlanıp, sunulan abiye modelleri içerisinde bazı seçenekler daha da ön plana çıkmaktadır. Her bayan kendi yaşına ve zevkine göre seçimi rahatlıkla yapabilir. Sunulan yazlık tesettür abiye seçenekleri zengin yelpazeye sahiptir.

Etek kısmı katlı olan abiye modeli nişan, düğün gibi organizasyonlar için ideal bir seçenek olacaktır. Zarif görüntü ve ince detayları sayesinde gecenin en şık bayanı olmak mümkündür. Göğüs kısmı drapeli, taşlı şifon elbise zarafeti yansıtabilecek. Eteği volanlı abiye modeli ise her organizasyon için uyumlu bir modeldir.

Kuşaklı, simli midi abiye oldukça şık ve çok güzel detaylara sahiptir. Bu model elbise nişan veya mezuniyet için doğru bir seçim olacaktır. Bu model abiyelerin farklı renkleri de sunulmaktadır.

Abiye Nasıl Kombin Edilir?

Kombin oluşturmak biraz yaratıcılık işi olsa da, abiye için bu durum biraz daha farklıdır. Özel davetlerde kusursuz bir görüntü elde etmek isteyen bayanlar renk uyumuna ve kumaşa dikkat etmek durumundalar. Özellikle kullanılan abiye ile aynı renk eşarp tercih edilmeli. Böylece bir bütün olarak şıklık yaratılacaktır. Dikkati elbiseye vermek için çok zıt renkler kullanmak doğru olmayacaktır.

Geçişi sade olan renkler tercih edilmeli. Abiye ile aynı tonlarda ve renklerde eşarp, çanta ve ayakkabı tercih edilmeli. Elbette ki, abiyenin kumaşı ile eşarp veya diğer aksesuarlar uyumlu olmak durumunda. Birçok bayan özel davete hazırlanırken ciddi zaman kaybı yaşar. Doğru adresten alışveriş yaparak, bayanlar istedikleri abiye modelini uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın