Hafta Sonu Nasıl Bir Tesettür Kombin Yapılır ?

 

M.D.H - Hırkası Cepli 2'li Takım MDH7954 Tütün (1)Beş günlük çalışma stresinin ardından gelen hafta sonu tatili için planda dışarıya çıkmak varsa eğer en iyi kombinlerle buluşma yerine gitmek gerekmektedir. Kombininizi ayarlarken mutlaka gideceğiniz yere göre ayarlamanız gerekmektedir. Tesettür giyimde her tarzı yansıtabilmenin mümkün olması sebebi ile hafta sonunu ister klasik tarzda isterseniz de spor tarzda kombin yapabilirsiniz.

 

Genel olarak kadınların bugün ne giysem? sorusu ömürlerinin 1 yılını alsa da kadınlar için bu durum gayet zevkli olmaktadır. Giyecek bir tesettür kombin giyim ürünü bulamadıklarında online satış mağazaları imdatlarına yetişmektedir. Bu mağazalarda yer alan trend kombinler sayesinde hafta sonu ya da her zaman şık kombin hazırlamak mümkün olmaktadır. 2017 sonbahar kış modası içinde en trend parçalar ile hafta sonu şıklığı nasıl olmalıdır?

 

Toprak Tonları Her Zaman Favoridir

 

Toprak tonlarındaki kıyafet modelleri hafta sonu kombin modellerinde tercih edilmesi en uygun olan kombin seçenekleri arasında yer almaktadır. Spor olma arzusu içinde olmayanlar için gayet uygundur. Triko kazaklar, kot pantolonlar, toprak tonlarında aksesuarlar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Kendi stilinizi en iyi şekilde yansıtmak için isterseniz leopar desenini de tercih edebilirsiniz. Hafta sonuna hafif bir makyaj uygulaması da doğru olacaktır.

 

Spor Şıklığından Vazgeçmeyenler İçin

 

Bütün bir hafta klasik kıyafetler içinde olmaktan sıkılanlar için hafta sonu spor tesettür kombin seçenekleri bulunmaktadır. Havaların buz gibi olması sebebi ile triko kazaklar ve üzerine giyilecek hırkalar ile spor giyim tarzını yakalamak mümkündür. Kot pantolon ile rahatlığı daha da ön planda tutabilirsiniz. Tesettürlü olma durumundan uzaklaşmamak için kazak ve hırkaları uzun tercih etmelisiniz. Topuksu çizmeler ile gün boyu daha rahat hissedebilirsiniz. Sırt çantaları ve küçük detaylı aksesuarlar ile kombininizi tamamlamanız mümkün olmaktadır.

 

Tesettür Giyimde Sadelik Arayanlar

 

İş ortamında istediği gibi rahat giyinemeyen tesettürlü kadınlar için hafta sonu giyimi çok önemli olmaktadır. Dilediği gibi giyinme fırsatı bulduğu için kendini çok iyi hissedecektir. Sade giyinmek rahat giyinmek için birebir kombin tercihi olmaktadır. Renkli bir penye tesettür ürünü sade giyim tercih edenler için çok uygun olmaktadır. İçinizdeki enerjiyi, neşeyi dışarı vurmak için cıvıl cıvıl canlı renklerde bir tesettür giyim ürünü tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın