Günün Modern Rahatlığı

tunikTunikler günümüzde pek çok kadının gözde giyim tarzıdır. Sadece tesettürlü bayanlar tarafından değil; tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar tarafından da oldukça fazla tercih edilen bir giyim ürünüdür. Tunik denince her ne kadar tesettür düşünülse de gerek tuniklerin verdiği rahatlık gerek fazla kilolar ya da vücuttaki kusurları kapatmak için hemen hemen tüm kadınlar tunikleri severek kullanırlar. Bu sebeple de firmalar her vücut tipine her mevsime ve her bütçe ile her giyim tarzına uygun tunikler üretmişlerdir.

 

Çok çeşitli tunik modelleri mevcut olmakla birlikte tuniklerin modası da her sene değişmektedir. Geçen sene revaçta olan bir model bu sene tercih edilmemektedir çünkü şık olma çabası tüm kadınlarda bulunan bir özelliktir. Özellikle tesettür giyim tarzını benimsemiş bayanlarda da bu şıklığın en önemli parçası modern tasarımlara sahip bir tuniğe sahip olmaktır. Üstelik bu şıklığa bir dünya para ödemeden; her bütçeye uygun tunik modellerinden tercih ederek ulaşılabilmektedir.

 

Çarşıya çıkıp bir kaç mağazanın vitrinine baktığımızda mutlaka, en az bir mankenin üzerinde tunik ( boyu uzun ya da kısa) olduğunu görmekteyiz. Bu kadar çok çeşit ve model arasından tunik tercihinizi yaparken elbette öncelikle göz önünde bulundurmanız gereken şey; vücut yapınız ve boyunuz olmalıdır. Boyunuz kısa ise boyuna çizgili ve dize kadar olan tunikler sizi olduğunuzdan uzun gösterir. Vücut yapınız ile ilgili bel ve göbek bölgenizden rahatsızsanız yine boyuna çizgili ya da boydan desenli tunikler sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilir. Basen bölgelerinden şikâyetçi bayanlar ise genelde göğüs altından hafifçe oturan ve eteklere doğru bollaşan modeller tercih etmektedirler.

 

Yaz – kış tüm kadınların vazgeçilmezi olan tunikler yaz aylarında bayanların rahatlığı yakalayabilmeleri için ince ve hafif kumaşlardan üretilirken kış mevsiminde daha kalın kumaş ile üretilmektedir. Tunikleri; evde, iş yerinde, ulaşım araçlarında, çarşıda kısacası her yerde rahatlıkla kullanabilmek bayanlara büyük kolaylık sağlamaktadır. Diğer tesettür giyim modellerinden daha fazla tercih edilmelerinin sebebi de sağladıkları bu rahatlıktır.

 

 

 

 

 

One comment

Bir cevap yazın