Günümüzde Tesettür Kombin Modelleri

kombinGünümüz de tesettür giyinen bayanların çok şık ve güzel kıyafetleri bulunmaktadır. Vitrinler de boy gösteren bu kıyafetler herkesin beğenisi kazanmaktadır. Özellikle tesettürlü bayanların oldukça dikkatini çeken ve ilgisini gören kıyafetler oldukça fazla tutulmaktadır. Tesettür giyimler son dönemlerde oldukça güzel tasarımlar ile satışa sunulmuştur.

Vitrinler de boy gösteren tesettür kombin giyimleri görenlerin beğenisini kazanmaktadır. Her dönem de farklı tasarımlar ile tesettür giyimler üretilmektedir. Önemli olan tesettür kombin yaparak şık ve zarif görünümler elde etmektir. Birçok bayanın tercih ettiği tesettür kıyafetler doğru kombin yapıldığı zaman gösterişli ve hoş görüntü oluşturmaktadır. Tesettür kombin için bir kaç önemli tüyo bulunmaktadır.

Tesettür kombin yapılacağı zaman en çok dikkat edilmesi gereken nokta giyeceğiniz kıyafetlerin renk uyumunun olmasıdır. Renk uyumu her zaman harika sonuçlar verir. Yaptığınız kombinlerle giyiminizin herkes tarafından beğenilmesi için renk uyumunun olması gerekmektedir. Daha sonra kombin yapacağınız kıyafetleri iyi seçmeniz gerekir. Çünkü seçeceğiniz kıyafetler kombin oluşturmanız açısından çok önemlidir.

Kombininizi yaparken ne tarz giyineceğinize karar vermelisiniz. Unutmayın ki tarzınız sizin kişiliğinizi yansıtmaktadır. Spor giyinmeyi seviyorsanız bir pantolon ve spor bir tunikle kombin oluşturabilirsiniz. Tunik ve pantolon da renk uyumuna dikkat etmeniz dahilin de harika bir spor görünüm elde edebilirsiniz. Spor giyiminizin altında spor bir ayakkabı seçerek kombininizi desteklemelisiniz.

Spor yerine daha gösterişli ve şık giyinmek istiyorsanız seçeceğiniz tunik vb. kıyafetleri tarzınıza ve zevkinize göre seçmelisiniz. Yine renk uyumuna dikkat ederek kombininizi yapabilirsiniz. Bu tarz kombinlerin altına babet tarzı ayakkabılar ile kombininizi destekleyebilirsiniz. Kullanacağınız eşarp veya şalı kombin yaptığınız kıyafetin renklerine göre tercih etmeniz her zaman daha güzel sonuçlar verecektir.

Etek giymeyi istediğiniz zaman öncelikle eteğinizin modelini karşılaştırmanız gerekir. Eteğinizin modelini belirledikten sonra eteğinizin tarzına göre bir kombin oluşturmalısınız. Spor bir etek tercih ettiyseniz spor bir gömlek giyebilirsiniz. Altına spor bir ayakkabı giyerek kombininizi oluşturabilirsiniz. Daha gösterişli bir etek tercih ettiyseniz ona uygun gösterişli bir gömlek ve bir babet ile kombininizi destekleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın