Günü Kurtaran Tesettür Kıyafetler

Bazı kıyafetler pek çoğumuz için vazgeçilmezler arasında yer alır. Hem günlük giyimde hem de gece davetlerinde de son derece kullanışlıdırlar. Bu durum işimizi fazlası ile kolaylaştırır. Tesettür tunik modelleri de bu gruba dahil olan giyim eşyalarındandır. Günlük yaşamda rahatça kullanılan tunikler gece şık bir ayakkabı ile kombin yapıldığında zarif bir gece elbisesine dönüştürülebilir. Farklı kombinler bu sene tunik modelleri için iyi seçim olarak gözüküyor. Bu senenin en moda tesettür giyim unsurlarından olan tunikler tesettür giyinmeyi tercih edenlerin baş kıyafetleri arasında çok yerini almış olarak gözüküyor. Özellikle pantolon ve etek kombineleri bu dönem sıkça kullanılacak. Peki 2018 yılında hangi model tunikler tercih edilecek ve ağırlıklı olarak hangi renkler daha fazla kullanılacak. Bir göz atalım.

2018 Yılı En Moda Tesettür Tunik Modelleri Ve Renkleri Nelerdir?

 

Özellikle sıcak yaz aylarında sıkça tercih edilen tesettür tunik modelleri bu döneme de damgasını vuruyor. Tesettür giyim modasının kemikleşmiş kıyafetlerinden olan tunikler de bu dönem hemen hemen her renk tercih edilebilir. Özellikle siyah ve haki rengi kombinlerini tercih edenlerin üzerinde görmek mümkün olacağa benziyor. Tuniklerin genelde pantolon ile tamamlandığı kanısı ise bu dönem değişiyor. Yine bu dönem bol etek ve tunik tamamlamalarını sıkça göreceğiz. Özellikle kırmızı ve turuncu gibi kontrast renkler birbiri ile tamamlanacak.

Vazgeçilmezler arasında yer alan siyah renk ile uçuk renkleri kombinlemek de bu dönemin en gözde tasarımlarını oluşturuyor. Özellikle turuncu ve pembe rengini bir arada görmeyi sevenler bu kombini sıkça kullanacak gibi görünüyor. 2017 yılı tunik modellerinde şık bir sadelik hakim iken bu sene özellikle çiçek ve dantel detaylarını tunikler üzerinde sıkça göreceğiz. Kol ve yakalarda dantel işlemelerine er verilmiş tuniklerde ayrıca çiçek desenleri ve motif işlemeleri de dikkatleri üzerine topluyor.

Yaz Aylarında tunik seçimlerinde ince dokuma kumaştan tasarlanmış tuniklerin seçilmesi daha uygundur. Daha serin tutacak ve daha rahat etmenizi sağlayacaktır. Kış aylarında ise kalın tunik seçimleri daha uygundur. Özellikle tunik ve pantolon kullanmayı seviyorsanız dikkat etmeniz gereken birkaç özelliği gözden kaçırmamalısınız. Tunik kesimine göre pantolon seçimi oldukça önemlidir. Eğer bol paça pantolon ile tunik kombini yapmayı seviyorsanız tunik boyunun fazla uzun olmaması daha doğru bir seçimdir. Kıyafet tasarımlarının hepimiz için önemli olduğu  2018 yılında  tesettür tunik modellerini sıkça göreceğiz.

 

Bir cevap yazın