Günlük Yaşantımızda Tesettür Giyim

 

G.M.Z. Tesettür - Asu Eteği Dantelli Tunik UKB21986 Hardal (1)         Günlük yaşantımızın bir parçası olan tesettür giyim, içeri ve dışarı giyim modelleri ile üretilmektedir. Kısa zamanda üretilen ve aradığınız mükemmel giyim tarzını oluşturan tesettür giyim, her yıl yeni modeller çıkarmaktadır.

 

ETEK, PARDESÜ VE FERACE, BAŞÖRTÜSÜ İLE TAKIMDIR

 

Başörtüsü ile takım olan pardesü, ferace ve kaban ürünleri, tesettürü oluşturur. Yırtık kot, mini etek veya dekolte feraceler, başörtüsü ile takım olmaz. Abes bir giyim tarzı ortaya çıkar. Başörtüsü binlerce yıldır, inancımızın oluşturduğu eksende, tesettürün simgesidir. Tesettürlü pantolonla takım olan tunik çeşitleri, tesettürü oluşturmaktadır. Yine pardesü ile başörtüsü takım olmaktadır.

 

TESETTÜR SINIRLARI NELERDİR

 

Tesettür, eller, ayaklar ve yüz hariç bütün vücudun belli olmayacak şekilde kapanmasıdır. Erkeklerde ise, göbek üstü ve diz altı arasının kapanması ile tesettür oluşur. Binlerce yıllık ata yadigârı olan tesettürlü giysiler, öz kültürümüz haline gelmiştir. Örtünme, anlamına gelen tesettür giyim, aradığınız mükemmel çözümü oluşturmaktadır.

 

HER YIL YENİ MODELLERLE ÜRETİLMEKTEDİR

 

Her yıl yeni modellerle üretilen tesettür giyim modelleri, renk ve tasarım bakımından çok çeşitli bir şekilde üretilmektedir. Fermuarlı, düğmeli, kapüşonlu ve kemerli gibi birçok model ile tesettür severlere sunulmuştur. Günlük yaşantımızın bir parçası olan ve öz kültür mirası olan tesettür giyim, en iyi modellerle üretilmektedir. Pardesü ve tunik gibi birçok tesettür giyim modeli üreten firmalar, etkili üretimle üretilmektedir.

 

KIŞLIK VE YAZLIK KUMAŞLARLA, KULLANIŞLI ÜRÜNLER ÜRETİLMEKTEDİR.

 

Kış aylarına özel üretilen tunik gibi tesettür giyim çeşitleri, kadife, yünlü ve şifon gibi birçok kumaş türü ile üretilmektedir. Her yaştan tesettür severler için üretilen tunik ürünler, tesettürlü pantolon ürünleri ile uyumlu üretilmektedir. Renkleri ve desenleri uyumlu bir şekilde üretilen, bu ürünler, başörtüsü ile de uyumludur. Takım anlayışı ile üretilen tesettür giyim modelleri, her yıl yeni modellerle, tesettür severlere hitap etmektedir.

 

Dışarı ve içeri giyim tarzı olarak üretilen tesettür giyim modelleri, kullanıma göre üretilmektedir. Dışarı giyim çeşitleri, mevsime göre özel üretilmektedir. İçeri giyim modelleri ise, daha renkli ve modellidir. Her zevke göre üretilen tesettür giyim ürünleri, kısa zamanda çözüm oluşturmaktadır. Oldukça etkili çözümler sunan firmalar, yeni modelleri kısa zamanda satmaktadırlar.

One comment

Bir cevap yazın