Günlük Ve Özel Giyimler İçin Ferace Modelleri

ferace modelleriKadınların dış giyim kategorilerinden bakarak inceleyebilecekleri ferace modelleri hem gündelik hem de özel giyimler için farklı alternatiflere ev sahipliği yapıyor. Bu ürünlerin yapımında kullanılan kaliteli kumaşlar hem parlaklık, hem temizleme hem de uzun ömürlü olması bakımından fark yaratıyor.

 

 Düğmeli ve Kot Feraceler ile Günlük Giyimler

 

Kot kumaşının olanca kullanışlı yapısını tüm tasarımlarında yansıtmayı başaran kot feraceler gündelik yaşamın koşturmacası içerisinde ne giyeceğim telaşına son veriyor. Toplamda üzerinde yer alan 12 adet düğmesi feracelerin çok daha süslü ve estetik görünmesini de olanaklı hale getiriyor. Açık mavi ve koyu mavi olmak üzere ton farklılıkları seçenekler halinde sunulmaktadır. İkişerli olan düğmeler birbirleriyle yan yana bir şekilde arzı endam etmektedir. Sivri yakası ile birlikte Avrupai bir hava yansıtan bu ürünler hem genç neslin hem de orta yaşlı kadınların ilk tercihleri arasında bulunuyor. Bel kısmında yine kot olan kemer modeli ile birlikte klasik giyimlerin vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir.

 

 Güpür ve İncili Ferace Seçenekleri

 

Hem güpür hem inci detayları ile birlikte şık giyinmenin bir alternatifini oluşturan ferace modelleri özel davetlerde de tercih edilebilir. Özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlarda abiye ve elbiselerin üzerinde giyilebilecek bu feraceler şıklığı ve konforu aynı oranda sunmayı başarıyor. Yaka ve kol kısımlarındaki güpürlerin üstündeki inci detayları akşam karanlığında parlamakta ve estetik bir görüntü çerçevesi oluşturmaktadır. Likralı örme kumaşı sayesinde esneme payına sahiptir ve çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. İstenildiği takdirde kombin yapılma ayrıcalığına da sahip olan bu modellerde rugan ayakkabılar ile birlikte ikili takım oluşturmak da mümkündür.

 

 Nakışlı Ferace Modelleri ve Renk Seçenekleri

 

Alışverişlerinde modern tercihler yanı sıra nostaljik dışa vurumlara da önem gösteren kadınlar nakışlı ferace modelleri arasında tercih yapabilirler. Nakışlar çeşitli çiçeklerin renkli ve uyumlu bir şekilde boy gösterdiği kollarda farkını ortaya koymaktadır. Aynı zamanda son derece dayanıklı bir kumaş kullanılarak imal edildiği için uzun yıllar boyunca hayatın çeşitli noktalarında giyilebilir. Renk seçenekleri arasında müşteriler bekleyen renkler sırasıyla mor, bordo ve lacidir. Bolero görünümlü ferace elbiseler de aynı kategoride yer alıp yeni sahiplerini bekliyor.

Bir cevap yazın