Günlük Tesettür Elbise Kombinleri

 tesettür günlük elbiseTasarım açısından fazla seçenekler olduğu düşünülürse, zevk ve beğenilerin de epey fazla olduğu aşikardır. Renk ve görüntü açısından tesettür günlük elbise modelleri her dönem yenilenerek vitrinlerde yer almaktadır. Bazı kesimler klasik haline gelmiş olduğu için zaman fark etmeksizin bulunur. Bazı modeller daha yenilikçi olabilir. Kullanımda ve doğru ürünü seçebilmek adına bazı ayrıntılar önem kazanır.

 

 Günlük Tesettür Elbise Modelleri

 

Belden kuşaklı, kemerli tasarımlar son yıllarda popülerliğini aralıksız sürdürmektedir. Renk ve yaka özellikleri bakımından türleri görülebilir. V yaka modeller ve bisiklet yaka olanlara ek diz altı ve bileklere kadar olanlar vardır. Desen olarak çizgili ya da çiçekli olanlara sık şekilde rastlanabilir. Birçok markanın ürün tasarım özellikleri değişebilir. Modeli kumaş özelliklerinin de önemli ölçüde belirlediğini bilmek gerekir. Kot elbiselerde cepli ve önden düğmeli tasarımlar yaygındır. Pamuklu ürünler, keten elbiseler de diğer modellerin zeminlerini oluşturur.

 

 Tesettür Elbise Giyerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Günlük giyimde iş yerinde ya da arkadaş buluşması, kişisel işleri yapma amacıyla elbise seçebiliriz. Doğru sonuçlar almak için bazı detaylar önemlidir.

 

Elbise ana parça olacağı için, aksesuar ve diğer parçalara dikkat etmek gerekir. Desenli bir elbise varsa, diğerleri sade olmalıdır. Sade elbisede diğerleri renkli olabilir.

Baştan aşağı tek renk olmaktan kaçınmak gerekir. Bu durum boğucu bir görüntü verir.

Ayakkabı ve tesettür günlük elbise kullanımında klasik spor ayrımına önem verilmelidir.

 

 Günlük Tesettür Elbise Kombinleri

 

Tesettürde çok sayıda parçayı bir arada düzgün şekilde kullanmak önemlidir. Fikir vermesi bakımından şu kombin örnekleri sıralanabilir:

 

Bileklere kadar kot elbise, mevsime uygun desenli babet, desenli eşarp, beyaz çanta

Keten açık renk diz altı elbise, tayt veya dar pantolon, koyu renk çanta, eşarp ve ayakkabı

Çiçek desenli uzun elbise, sade düz renk eşarp, düz renk ayakkabı ve çanta

Çizgili boydan elbise, çizgi renginde eşarp, ayakkabı ve çanta, takı da olabilir.

İşte giyim için siyah renk düz elbise, canlı tonlarca eşarp, ayakkabı ve çanta

Rahat bir spor elbise kombini için pamuklu belden kemerli elbise, farklı tonda eşarp ve ayakkabı gibi liste devam edebilir.

 

Bir cevap yazın