Günlük Kullanım İçin Tesettür Tunik Tercihleri

 

  Tunik; hatları belli etmemesi için elbiselerin üzerine giyilen uzun ve bol kadın giysilerine verilen ortak isimdir. Tesettürlü bayanlar için tunik vazgeçilmez bir giysidir. Çünkü tunik kapalı bayanların dar giysilerinin üzerine şık bir tamamlayıcı olmaktadır. Tayt ve dar pantolonlar son yıllarda tekrar trend olmuşlardır.

 

Dar kesimlerin moda olmasına bağlı olarak tunik furyası da başlamıştır. 90’lı yıllardaki tunikler ya penye ya da uzun örme kazaklar şeklindeydi Günümüz tunikleri ise dantel detayları olan modern kesimler şeklindedir. Tercih edenler için bu giysinin kot ve deri kumaşından çeşitleri de müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Tesettürlü bayanlar genellikle tunik tercihlerini boyunlarına taktıkları bir kolye ile tamamlamaktadır. Kolye tuniği tek düze bir giysi olmaktan çıkartan bir aksesuar olmaktadır. Günümüzde günlük kullanım için gipür detayları olan ve lazer kesim tunik modelleri modadır.

 

Çift Renkler İle Dantel Detaylar Yaratılmıştır

 

Önce elbise, abiye ve yelekler derken son olarak tuniklerde de dantel detaylar furyasına katılmıştır. Günlük kullanım için en çok tercih edilen modellerden biri çift renkli tunik giysileridir. Bu giysilerdeki danteller gerçek değildir. Çift renkler ile modelin eteklerinde dantel detaylar varmış gibi gösterilmiştir. Bu detaylar açık bir ikinci bir renk ile gölgelendirme yapılarak sağlanmıştır. Ürünün en çok tercih edilen renkleri; şarabi ve bebe mavisi olarak sayılabilir. Ürün poliviskon kumaştan imal edilmiştir. Ürün hassaslığından dolayı çamaşır makinesinde 30 santigrat derece sıcaklıkta yıkanmalıdır.

 

Lazer Kesim Tunikler Çok Rahat

 

Günlük kullanıma uygun olan diğer bir tasarım ise; lazer kesim tunik modelidir. Bu ürün ön kısmı kısa arka kısmı uzundur. Dolayısı ile ürün asimetrik bir kesime sahiptir. Ürünün etek kısımlarında gerçek dantel detayları mevcuttur. Ürün haki yeşil tonu yine daha koyu bir yeliş eşarp ile çok şık bir ikili oluşturmaktadır. Tasarımın manşet kısımlarında aynı dantel detaylar yapılmıştır. Ürünün yakası bisiklet yaka olarak düşünülmüştür. Bu yaka çeşidi tuniğe spor bir görüntü kazandırmıştır. Ürün son dönemlerin trend kumaşı olan poliviskon kumaştan imal edilmiştir. Ürün astarsız olup sırt kısmından giyimin kolaylaşması adına fermuar detayı düşünülmüştür. Her ne kadar tunikler bol kesim olsa da bu ürün üst kısmı vücuda oturan cinstendir.

 

 

Bir cevap yazın