Günlük Giyimde Tesettür Kombin Tavsiyeleri

 tesettür kombinGünlük yaşam içinde şık ama sade görünmek mümkün ve kesindir. Hem günlük işler halledilirken rahat edilecektir hem de birey kendisine özgü bir tarzı olacak parçaları bir araya getirecektir. Bunun sayesinde dikkat çekeceği bir tesettür şıklığına ulaşmak kesin olacaktır. Tesettür giyim adına her sene öne çıkan kumaşlar ve renkler takip edilip moda adına öncü olunacaktır.

 

Tesettür modası son senelerde çok fazla tasarımı bünyesinde bulundurmakta ve dikkat çeken modelleri sunmaktadır. Tunikten, abiye kıyafetlerine, ikili takımlara ve özel üretilen tasarım eşarplara dek birçok modele ulaşılabilir. Tesettür kombin yaparken güncel olan modayı takip edip, bireyin kendisine uyarlaması doğru olacaktır. Günlük şıklık adına kolayca sağlanması adına tesettür kombin adına birkaç ayrıntıya dikkat etmek yararlı olacaktır.

 

  Tesettür Kombine Etmenin Ayrıntıları

 

Tesettür giyimde kombin, tesettür giyimi satan her noktada kolay bir şekilde bulunacak parçaların bir araya getirilmesi ile yapılabilir. İyi ve doğru bir kombine adına ilk önce nitelikli ürünlerin tercih edilmesi önemlidir. Öne çıkan bir başka ayrıntı ise renklerin uyumunu yakalamaktan geçmektedir. Eşarp ile elbisenin bir araya gelmesini elde ettiren kumaş geçişleri de çokça önemlidir.

 

Bütün bu noktalara dikkat edildiği zaman oldukça başarılı olan bir günlük tesettür tarzı oluşturulacaktır. Günlük tesettür giyimi adına rahat tarz veya şık tarzlar seçilebilir. Rahatlığın ön planda olmasından pantolon ayrıntılı pamuklu ikili kombine takımları ve uzun tuniklerin rağbet gördüğü söylenebilir. Şıklığını ve zarifliğini konuşturmayı arzu eden hanımların ilk seçeneği kıyafetlerden yana olacaktır. Kaşmir ya da saten ayrıntılı kumaşlardan oluşan ikili takımlar sayesinde şıklığı yaratılması mümkündür.

 

  Tesettür Kombineler Adına Göz Alıcı Olan Parçalar

 

Tesettür kombineler yapılırken bu senenin kumaşları içerisinde en fazla göze çarpan modeller saten ve danteldir. Dantellerin, geçici eteklerin ve kol uçlarında sık bir şekilde kullanıldığı söylenebilir. Asimetrik kesime sahip elbiseler ya da tunikler de çok fazla tercih ediliyor. İşlemeli desenler yelek ve ceket yakalarında, yine etek uçlarında uygulanıyor. İşlemeler adına inci ve altın ayrıntılar ile çiçek oyası bulunuyor. İkili kombine takımlarında genelde pantolon ve yelek ürünleri kullanılmaktadır.

Bir cevap yazın