Günlük Giyimde Tesettür Elbisenin Yeri

Elbiseler tek parça olması ve kombinlenmesinin kolay olması sebebiyle hepimiz için kurtarıcı parçalar olmayı başarmıştır. Özel günlerin ve İş hayatının vazgeçilmez parçası olan tesettür elbise, günlük giyimde de sıklıkla tercih edilemeye başlanmış, koleksiyonlar bu parçalara daha geniş yer vermeye ve günlük giyim yelpazesini genişletmeye başlamıştır. Peki, sokak stilini yansıtan bu parçalarda öne çıkan detaylar neler?

Tesettür giyim modelleri ve en uygun fiyatları incelem için tıklayın >> Tesettür 

 Tesettür Giyimde En Dikkat Çeken Detaylar

 

Kemerler ve pileler tesettür giyimde en sık tercih edilen detaylarken artık sıradanlığın temsilcisi olmuş ve yerini daha çarpıcı yenliklere bırakmıştır. Taşlı ve kıyafetten bağımsız kemelerin yerini ipler almış, irili pileler ise yerini volanlara bırakmıştır. Tesettür elbise tasarımına dâhil olan ipler büzülerek kemer görevi görmüş, elbisenin üst kısmı daha dökümlü dururken hatlar da kısmen ortaya çıkarılmıştır. Salaş ve modern bir görüntüye yalnızca bu detay ve çarpıcı renklerle ulaşmak son derece kolay olduğundan günlük kullanımda en fazla tercih edilen modeller arasında ipli elbiseler yerini almıştır. İrili pileler ise tarih olarak yerini volanlara bıraktığından artık çok daha hareketli ve canlı parçalar sokaklarda göz doldurmaktadır. Omuz kısımlarında volanlar, etek ya da kol kısmında volanlar kullanılarak yazın enerjisi en iyi şekilde vurgulanmış, son derece modern bir çizgiye ulaşılmıştır.

 

 Çizgilerle Spor Şıklığını Yakalayın

 

Rahatlığınızın her şeyin önünde olduğu günlerde, üzerinize bir elbise alıp çıkmak istediğinizde ayaklarınızda sandeletler ya da spor ayakkabılarla konforlu ve kolay kombinler yapmak istediğinizde eliniz oversize, salaş kesim tesettür elbise reyonundan başkasına gitmeyecek. Tek renk ve o renkle uyumlu yatay ya da dikey çizgilerle zenginleştirilmiş son derece sade ve cool elbiselerle gününüzü kurtaracak ve rahat hareket edebileceksiniz. Kemere dahi ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz bu salaş elbiselerde kol kesimleri de yara kola varan kesimlerde tasarlanarak basit müdahalelerle daha havalı görünmenizi sağlayacak. Üzerinizdeki çizgilerle aynı renk şal ya da eşarpla kombinleyip bir sırt çantası ya da büzgülü bir çanta alabilir, spor ayakkabılarınızı da ekleyerek rahat kombininizle güne enerjik başlayabilirsiniz. Sade ve salaş giyinmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olan bu parçalar, en fazla tutulan elbiseler olmaya uzun süre devam edecek gibi görünüyor.

 

 

Bir cevap yazın