Gündelik Giyimlere Uygun Tesettür Tunik Seçenekleri

 tesettür giyim tunikÖzel günler için elbise ve abiye ürünleri ne kadar anlam taşıyorsa gündelik giyimler için de tesettür giyim tunik modelleri o kadar ağırlıklı bir öneme sahip. Günlük koşturmacaları içerisinde alımlı ve estetik görünmek isteyen kadınlar sezon başı olmasına rağmen yüzde kırka varan indirimlerle alıcılara sunulan bu ürünleri online olarak da satın alabilir. Günlük gezintiler ve oturmalar için ideal ölçütlere sahip olan tunik modelleri iki yıllık garanti kapsamındadır. Sunulan yeni seçeneklerdeki ufak ayrıntılar tunik seçeneklerini çok daha cazip ve albenili bir noktaya taşımayı başarıyor.

 

 İncili ve Fularlı Tunikler

 

Hem incili hem de fularlı olan tesettür giyim tunik modelleri beklenen zarafet derecesini fazlasıyla dolduruyor. Yaka kısmındaki fularların bağlanması son derece pratiktir. Yine yaka ve kol kısmında bulunan inciler uzun süreli olarak sağlam ve parıltılı bir şekilde tuniklere eşlik etmektedir. Dabıl kumaş kullanılarak imal edilen bu modellerde mor, bordo ve zümrüt yeşili gibi renk seçenekleri fiyat farkı olmaksızın sunuluyor.

 

 Kolyeli Tunikler ile Beraber Aksesuar Seçme Derdine Son

 

İşlerinde uzman stilistlerin seçimleriyle alıcılarla buluşan kolyeli tunikler aksesuar bulma ve seçme derdine son veriyor. Tunikler ile birlikte muhteşem bir uyum içerisinde arzı endam eden kolyeler bir kere satın alındıkları takdirde başka tunik ve bluzlar ile birlikte de değerlendirilebilir. Aynı zamanda bisiklet yakalı olarak üretilen bu ürünler kolyelerin çok daha ön planda tutulmasına imkan hazırlıyor. Kolyenin ince ve uzun bir tasarımda olması kıyafetin kendisine ayrı bir dinamizm katmayı da başarıyor.

 

 Özgün Tercihler İçin: Deri Detaylı Düğmeli Tunikler

 

Hep aynı ve düz tasarımlı modellerden sıkılanlar için özel olarak düşünülmüş ve imal edilmiş yeni tunik modelleri de birbiri ardınca piyasaya çıkmaya devam ediyor. Yepyeni bir ürün olan deri detaylı düğmeli tunikler bunlara örnek gösterilecek kadar nadide bir ürün. Cep kısmının tamamen deri ile kaplandığı bu son derece özel ürünler her yaşta müşteri kitlesinin üzerinde keyifle taşıyabileceği bir kaliteye sahip. Önü kısa ve arkası uzun olacak şekilde asimetrik bir kesimde imal edilen bu tunik modelleri de uygun fiyatlar ile birlikte kataloglardaki yerini aldı.

Bir cevap yazın