Göz Alıcı Tesettür Abiyeler

 tesettür giyim abiyeTesettür giyim konusunda son yıllarda yaratıcı tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Geleneksel ile çağdaş unsurların harmanlandığı tesettür giyim abiye seçenekleri ise son derece ilgi görmektedir.

 

Kadının zarafetini ön plana çıkaran bu yeni modeller ile şıklık ve konfor bir arada sunulmaktadır. Hem daha sade bir zevke sahip olan kadınların, hem de gösterişe düşkün kadınların zevkine uygun alternatifleri ile tesettür abiye modelleri her sezon yenilenerek beğeniye sunulmaktadır. Davetlerin vazgeçilmezleri olan abiye modelleri içinde bazıları ise daha çok tercih edilmektedir. En yeni tesettür giyim abiye modelleri için sitemizi inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

 

 En Çok Tercih Edilen Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye modellerinde son zamanlarda en çok tercih edilen modellerden olan balık elbiseler, çoğunlukla tül ya da saten pelerini ile detaylandırılmaktadır. Payetli balık elbise hafif kumaşı ile kullanım kolaylığı sağlarken, pelerini sayesinde göz doldurmaktadır. Beli güpürlü şifon elbiseler yine tesettür giyim abiye modelleri arasında en sık tercih edilenlerdir.

 

Yapıştırma taşlar ve pul, payetlerle ışıltı katılan şifon elbiseler akışkan kumaşı ile oldukça zarif görünüm vermektedir. İncili peplüm elbiseler, balon kol dantel elbiseler ve eteği kat kat tülden oluşan tesettür abiye elbiseler gösterişli, sultanları çağrıştıran görünümü ile kusursuz şıklık sağlamaktadır.

 

 Tesettür Giyim Abiye Kombinleri

 

Düğün ve davetlerde sıklıkla tercih edilen tesettür giyim abiye modelleri içinde, kombin şeklinde satılan elbiseler de çok rağbet görmektedir. Şal kombinli şifon elbiseler, bütünlük sağlaması açısından mükemmel görünüm yaratmaktadır. Ayrıca kombin yapmaya gerek kalmaması sebebiyle şal rengi, dokusu gibi konularda sıkıntı yaşanmamaktadır.

 

Broşlu elbiseler de fazlaca aksesuar gerektirmemesi açısından kolay şıklık sağlayan tercihler arasında yer almaktadır. Gold kemerli elbiseler, hem dikkat çekici ve gösterişli olması, hem de başka detaylara ihtiyaç duymaması açısından pratik elbiseler olarak görülmektedir.

 

Nakış, inci, boncuk gibi işlemeler ile sınırsız şıklık yaratma imkanı bulunan abiye elbiseler, sadece kol şeritleri ile süslenerek de etkili görünüm yaratılmaktadır. Seçilen şal, eşarp ve aksesuarların doğru renk ve tarzda seçilmesi sayesinde kusursuz tesettür abiye şıklığı yakalanmaktadır.

Bir cevap yazın