Gösterişli Yaka Tesettür Kap Modelleri

Gösterişi seven çoğu tesettürlü hanım için özel olarak tasarlanan tesettür kap modellerinde bu sene yaka detayına ayrı bir şekilde çalışılmıştır. Yaka detayının bu kadar uğraşılarak yapılması da tesettür kap modellerine ilginin artmasını sağlamaktadır. Tesettür kap parçaları arasında bir model satın almak isteyen hanımlar bu sezonun en beğenilen modellerinden biri olan yakası parlak kumaş kendi sade olan tesettür kap modellerine göz atabilir.

Yakasının parlak kumaş ile yapılması kapa ayrı bir hava ve gösteriş katmaktadır. Tesettür kap boyu bakımından diğer uzun kaban ve pardesülere göre daha kısadır. Bu nedenle görsel açıdan gösterişli olacak detaylar eklenerek hanımların ilgisini çekmektedir. Tesettür kap modelleri arasında yakası taşlı olan modeller ise pek çok hanımın bu sezon beğenerek satın aldığı modellerden biridir.

Dik Yaka Tesettür Kap Modelleri

Dik yaka tesettür kap modellerinde bu sezon hakim yaka ve daha kalın kumaş ile tasarlanan yakalar görülmektedir. Kap modeline daha net bir görünüm sağlayan bu yaka detayı, özellikle iş kadınlarının beğenisini kazanmaktadır. Pek çok iş kadını bu kap modellerini iş kombinleri ile birlikte kullanarak ciddi bir görünüm elde etmektedir. Aynı zamanda kıyafetlerin kendilerini daha iyi göstermelerine yardımcı olan dik yaka tesettür kap modelleri farklı renk ve kumaşlarda üretilmektedir.

Dik Yaka Tesettür Kap Kombin Önerisi

Dik yaka tesettür kap modellerinden birisini beğenerek satın alan kişiler, bu kap ile nasıl kombin yapabileceğini de düşünmektedir. Bu kap modellerinde genellikle ciddi kıyafet parçaları tercih edilmektedir. İlk olarak ince kumaş beyaz salaş model gömlek seçimi yapılarak bu gömlek ile uyumlu ikili pantolon ceket takımı seçilmelidir. Sezonun en beğenilen renklerinden biri olan bordo ve tarçın renginde tasarlanan kumaş pantolon, boru paça şeklinde modellendirilmektedir.

Bu pantolon ile aynı renk ve kumaşta olan ceket ise bedene tam oturan bir model olmalıdır. Ciddi bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar dış giyim parçası olarak da dik yakalı tesettür kap modellerinden birini seçerek kombinine uyarlamaktadır. Ayakkabı seçimi ise daha açık renk topuklu ayakkabı ya da topuklu bot olmalıdır.

Bir cevap yazın