Gömlek Model Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür giyimin öncü parçalarından biri olan tuniklerde yeni sezon trendleri arasında gömlek model oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Gömlek model tuniklerin özellikleri arasında boydan boya düğme detayları ve ince kumaş olması tuniğin dikkat çeken özelliklerindendir. Gömlek formunda olan tuniklerin yaka kısımları da gömlek yakası olarak tasarlanmıştır. Kollarının uç kısımlarında bulunan tek düğmeler de gömleğin giyimini kolay hale getirmiştir.

Tesettür tunik modellerinde gömlek detayı arasında arka kısmı tam oturan modeller bulunmaktadır. Tuniğin bu duruşu daha zarif kombinler yapacak kişiler için uygun bir modeldir. Tesettür tunik modelleri arasında gömlek modasının bu kadar yaygın olmasının bir diğer nedeni ise rahatlığıdır. Günlük kullanım için oldukça rahat bir parça olan gömlek tunik modelleri pek çok pantolon ve etek ile beraber kullanılarak rahat kombinler yapılabilmektedir.

Gömlek Model Tesettür Tunik Kombin Önerisi

Gömlek model tesettür tuniğin kombinlenmesi hem eğlenceli hem de rahat parçalar ile beraber yapılmaktadır. Genellikle genç kesim tarafından kombinlenen gömlek tunik bol paça pantolonlar ve mom jeanlar ile beraber kombin yapılmaktadır. Gömlek tuniğin yaka kısmında bulunan kendinden küçük kolye ise tuniğe hareket katan detaylardan biridir. Bu tarz tunikleri kombinlerken ayakkabı seçimi de pantolona uygun şekilde yapılmalıdır.

Ayakkabı seçimi mevsim içerisinde en uygun olan spor ayakkabı ya da bot ile beraber yapılarak kombin tamamlanmaktadır. Bu kombinin rahat görünümü ve hissi nedeniyle eşarp yerine rahat yumuşak doku şal seçimi uygun görünüme kavuşmanıza olanak sağlayacaktır. Dış giyim ürünleri arasında tuniğin boyunda daha uzun bir trençkot ya da pardesü seçimi porporsiyonu daha düzgün gösterecektir.

Gömlek Model Tesettür Tunik Modellerinde Desen Seçimi

Gömlek model tesettür tunik modası bu sezonun en trend parçalarından biridir. Kollarının ve yakasının gömleği andırması ile birlikte gömlek model tunikler adeta sezonun yıldızı haline gelmektedir. Bu tarz parçalarda renk ve desen uyumu oldukça önemlidir. Sezonun beğenilen desenlerinden biri olan yaprak desenleri gömlek model tuniklerin üzerinde sıkça rastlanmaktadır. Aynı zamanda renklerin karışık bir şekilde işlendiği geometrik desenler de en çok seçilen parçalardan biridir.

Bir cevap yazın