Giyiminiz Adına Herşey Burada!

 

Y.G.S - Eteği Derili Pardesü Ferace YGS4087-S Siyah (1)Giyim konusunda “farklı ve rahat olsun ama bir de modaya uygun olsun” diyorsanız üstüne bir de “tesettür giyim olsun” diyorsanız yapmanız gereken tek şey Moda Selvim’i keşfetmek!

 

Moda Selvim Kimdir?

 

Alim Tekstil 1996 yılından bu yana tekstil sektöründe aktif olarak faaliyet göstermektedir. Yurt içi ve yurt dışı hazır giyimde öncü bir firma olmayı hedeflemiştir. 2013 yılına kadar yurt dışı satışlara ağırlık veren firma bu yıldan itibaren yurt içinde Moda Selvim ismiyle kendinden söz ettirmeye başladı Moda Selvim kendisine tesettür giyim ağırlıklı bir yol haritası belirleyip bu doğrultuda tesettürlü hanımefendilerin istek ve beklentilerine cevap vermeyi amaçladı. Firma e_mağaza olarak www.modaselvim.com adresiyle ürünlerini teşhir etmektedir.

 

Neden Moda Selvim’i Tercih Etmeliyim?

 

Firmanın sanal alemdeki ayağı www.modaselvim.com tam anlamıyla kusursuzluğu hedefleyerek tasarlanmıştır. Renkli ve kullanışlı ara yüzü ile ziyaretçiler kolaylıkla istedikleri ürünü görüntüleyebilmektedirler. Bu sayede site kendisine ziyaretçi çekmektedir.

 

Modayı Takip Eder

 

Moda Selvim adını inkâr etmeyip moda çizgisinde ve tesettürün çizdiği doğrultuda ürünler üretmeyi amaçlar. Tesettür anlayışının kabul etmeyeceği kumaş ve modellerden geri durarak ve demode olanı müşteriye sunmayarak hareket etmeyi seçer. Bu doğrultuda Moda Selvim adını inkâr etmez. Buna ilaveten de şunu belirtmek gerekir ki modaya ayak uydurmaktaki gayreti aktif bir çalışma disiplinini benimsediğinin de açık bir göstergesidir.

 

Karşılıklı Güven Temelli Çalışır

 

Yapacağınız alışverişlerde kendine güveni baz alır. Ürün alımından ürünün kapınıza kadar getirilmesi sürecine kadar müşteriye güvenilir bir elektronik mağaza platformudur. Bunun yanında bu tekstil sektöründeki söz konusu güven tecrübesine de bağlıdır. Sektördeki tecrübesiyle kendini kanıtlamıştır.

 

Dinamik Bir Yapıda Çalışır

 

Moda Selvim yıldan yıla, sezondan sezona hatta aydan aya en yeni olanı www.modaselvim.com adresinden ziyaretçileriyle paylaşır. Böylelikle kamuoyuna hep yeniyi sunmak yeniyi göstermeyi amaçlar. Aslında bu üslup bir nevi müşterinin eski olanla yetinmesini sağlamayarak en yeni modeli almasına teşvik etmektir. Moda Selvim bu bakış açısıyla modaya ve bireylerin tercihlerine yön vermeyi ya da ışık tutmayı amaçlar.

 

Ürün Çeşitliliği

 

Özellikle tesettür giyim sektöründe faaliyet gösteren firma bunun yanında ister tesettürlü olun ister olmayın zengin içeriğiyle faaliyet göstermektedir. Bu bağlamda her zevk ve isteğe karşılık verecek potansiyele sahiptir. Ürünleri tunik, kaban, pardesü, abiye, ferace, pantolon, gömlek, bluz, takımlar, kombin seçenekleri, kap modelleri, eşofman, başörtüsü olarak şal ve eşarp modeller yüzlerce çeşit, renk ve orijinal desenleriyle ziyaretçilere sunulmuştur. Bütün bu hem kışınıza hem yazınıza hem baharınıza hitap edip sizi tesettür giyim konusundaki arayışlarınızdan kurtaracak.

 

Teslimat Kolaylığı

 

Kredi kartı, kapıda ödeme gibi ödeme seçenekleriyle içinize sinen yöntemi tercih edebilirsiniz. Çoğu firmada bulamayacağınız yurt dışı gönderimi sağlanmaktadır. Ayrıca ürün kargolamada ücretsiz kargo seçeneği ile de hizmet verilmektedir. Bütün bu saydıklarımızdan faydalanmanız için yapacağınız tek şey www.modaselvim.com’a girip üye olup keyifle alışverişinizi yapmak!

Bir cevap yazın