Giyimde Hayal Gücünüzün Sınırlarını Zorlayın

genç tesettür giyimSosyal medyanın hayatımıza girdiği günden bugüne özellikle gençler günlük giysilerine dikkat etmeye başladı. Her gün milyonlarca fotoğrafın paylaşıldığı sosyal medya hesapları, gençlerin giyimlerine daha dikkat etmesine ve daha çok çeşit giyim ürününe sahip olmasına neden oldu. Bu noktada sosyal medya paylaşım platformlarının yararlı mı zararlı mı olduğundan bahsetmeyeceğiz. Gençlerin en uygun fiyatlarla nasıl şık giyinebileceğinin tüyolarını vereceğiz.

 

 Tek Ürünle Çoklu Kombin Yapın

 

Kırmızı bir kazağınız var diyelim. Her gün sosyal medya paylaşım platformlarında aynı kazakla görünmek istemezsiniz. Bunun yerine daha farklı kombinlerle takipçilerinizin karşınıza çıkabilirsiniz. Kazağınızın boğazlı olduğunu varsayalım. Bir gün kazağı olduğu gibi giyebilirsiniz. Sonraki paylaşımlarınızda farklı bir kazak giymiş izlenimi vermek için farklı seçenekleriniz her zaman mevcut. genç tesettür giyim ürünlerinin bulunduğu siteler üzerinden uygun fiyatla alacağınız kazağınızı, daha sonra boğaz kısmını içeri katlayarak kullanabilirsiniz. Kazağa bisiklet yaka görünümü verdikten sonra kalın bir kolye yardımıyla yaka kısmında oluşan potluğu önleyebilirsiniz.

 

 Farklı Kombinler Yapmak Mümkün

 

Tek kazağı iki farklı seçenekle kullanabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kazağınızın üzerine kendinden baskılı stickerlar yapıştırarak farklı bir hava katmanız da mümkün. Bunun yanı sıra şık bir fuları kazağınıza dikerek bambaşka bir hava yaratabilirsiniz. genç tesettür giyim sitelerinden satın alacağınız kazağınızın üzerini yılın modasına uygun olarak işleyerek incili, parıltılı, taşlı veya fırfırlı modeller elde edebilirsiniz. Kazağınız triko formundaysa dikeceğiniz aksesuarları söktüğünüzde iz belli etmeyecektir. Bu sayede tek kazağı çok farklı seçeneklerde kullanabilirsiniz. El yeteneğinize güveniyorsanız kazağınız için bir boyunluk örebilir ve çift renklerin kontrasından yararlanabilirsiniz.

 

 Giysilerinizde Yaratıcılığınızı Kullanın

 

Her zaman beğendiğiniz şeyleri satın almanız mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlarda hayal gücünüzü çalıştırmanız en doğrusu olacaktır. Örneğin yılın modası olan straplez trikolar gömleklerin üzerine harika duruyorlar. Satın aldığınız kazak eskimeye başladıysa ve artık aklınıza yapılacak farklı bir kombin gelmiyorsa kollarından itibaren keserek straplez bir trikoya dönüştürebilirsiniz. Yeni kazağınızı bir gömlekle kombine edebileceğiniz gibi farklı kazakların üzerinde de kullanabilirsiniz. Giysilerin dilinden konuşarak hayal gücünüzü birleştirdiğinizde çok daha mutlu ve şık olacağınızdan şüpheniz olmasın.

 

Bir cevap yazın