Giyim Ve Şıklık

tesettur-giyimGiyim insanın kimliğini yansıtması açısından son derce önemlidir. Tesettür giyim bayanların dini inançları açısından tercih ettiği bir giyim şeklidir. Tesettür giyim de vücudun hatlarının belli olmaması yanı sıra şıklık da birinci plan da gelmektedir.

 

TESETTÜR GİYİM OLARAK NE TÜR KIYAFETLER TERCİH EDİLMEKTEDİR?

 

Tesettür giyim de birçok ürün çeşidi mevcut bulunmaktadır. Dış giyim, günlük giyim ve abiye tarzı giyim olarak gruplara ayrılmaktadır. Dış giyim de: pardesü, ferace, kap, trend kot, eşarp ve şal bulunmaktadır. Dış giyim de rahatlık ve şıklık birinci planda olarak hareket edildiği için; tercih edilebilecek ürün çeşidi geniştir. Günlük giyim: etek , pantolon, gömlek, bluz, elbise pantolon etek ve tunik çeşitlerini barındırmaktadır. Abiye kıyafetler ise; özel günler de giyildiği için daha gösterişli, şık ve genel de tek parça elbiselerden meydana gelen tessettür giyim kıyafetleridir.

 

TESETTÜR GİYİM KIYAFETLERİNİ NEREDE BULABİLİRİZ?

 

Tesettür giyim de; yelpaze geniş olduğu için bir çok mağaza ve siteler de bu tür kıyafetleri rahatlıkla bulunabilmektedir. Modanisa, Sefamerve, Modahira, Tekbir, Alvina, Modameyra, Ala tesettür, Suhneva, Zenruba ve Caddezar gibi bir çok siteden ,tesettür giyim kıyafetleri temin edilebilmektedir.

 

Siteler de giyim kıyafetlerini inceleyip, sipariş verebilirsiniz.Sipariş verdiğiniz ürün en geç 1 hafta içerisin de kapınıza kadar getirilmektedir. Ödeme işlemlerini site üzerinde yapabileceğiniz gibi kapıda da rahatlıkla ödeme yapabilmektesiniz. Gelen tesettür giyim ürünü istediğiniz gibi olmadığında, rahatlıkla değişim ya da geri iade yapabilme lüksünüz bulunmaktadır. Geri iadeler de kart ile alışveriş yapmışsanız, en kısa süre içerisin de kartınıza para iadesi sağlanmaktadır.

 

NEDEN TESETTÜR GİYİM DE YELPAZE GENİŞTİR?

 

Tesettür giyim de yelpazenin geniş olmasının temel nedeni bayanların estetik yapısı ve bu yapıyı şekillendirecek ve renklendirilecek ürün çeşitlerine ihtiyaç duyulmasıdır

 

 

 

Bir cevap yazın