Genç Tesettür Modası

Giyim sektörü içinde çok önemli pay sahibi olmaya başlayan tesettür giyimin genç kızlara yönelik bölümü de var. Genç tesettür modası diye bilinen bu giyim biçiminde gençliğin o dinamik ruhunun muhafazakar anlayışla kaynaştırılmış halini göreceksiniz. 20 yaş ortalamasındaki genç kızlar için verilen stil önerileri canlı örneklerle dolu. Örneğin glam rock stili dendiği zaman işin içine biraz salaş üst giyim çeşitleri, hatta metal aksesuarlar giriyor.

 

Glam Rock Sever misiniz?

Uzun eteklerin üzerine giyilen deri ceketler veya denim kumaşı denilen kot kumaşından yapılan püsküllü yelekler bu akımın örnekleri olarak gösteriliyor. İçteki gençliğin tesettür modası içinde dışa yansıması olarak kabul edilebilir. Biraz asilik hissettiren bu kombinler 2017 sonbahar kış tesettür modası konularının içinde bolca geçiyor. Tesettürlü genç hanımlar için aynı zamanda sportif biçimde veya romantizmi yansıtan pastel renklerde hazırlanmış sonbahara özel kıyafetler de var. Bu arada sokak modasının tesettür giyim içindeki etkisinden de mutlaka söz etmek gerek. Geçtiğimiz yıllarda grunge modası adıyla dünya markaları tarafından ortaya atılan giyim şekli bugün daha hafifletilmiş halde, sokak modası adıyla sürüyor. Tesettür giyime yansıması da bol etekler, uzun ve salaş kazaklar şeklinde oldu. Hele eteğinizi bu yıl neredeyse vazgeçilmez hale gelen büklümlü tül eteklerden seçerseniz mükemmel bir sokak modası kombinini tesettür modası içinde uygulamış olacaksınız. Bu arada renk tercihleriniz açıklardan yana olsun, kendinizi çok daha özgür hissedeceksiniz. Grunge modasının ana rengi siyahtı ama bu moda akımının bedeli ağır oldu, toplumda tepki yarattı. Tesettür giyim içinde böylesi öne çıkışlara ve gösterişlere asla yer verilmediğini hatırlatmak gerek. Salaş kazaklar ve uzun tül etekler tesettürlü genç hanımlar için uygun stil önerileri arasında yer alıyor.

 

Tesettürlü Genç Hanımlara Diğer Stil Önerileri

Pileli elbiseler de konumuza dahildir, fırfırlı bluzlar ve büzgülü parçalarla hareketlendirilmiş uzun elbiseler de. Bu arada başörtünüzün de seçtiğiniz renklere uygun olmasına dikkat edin. Pastel renkler her zaman kurtarıcıdır. Açık renk desenlerin kullanıldığı bir başörtüsü düz ve salaş kazakların hareketlenmesini sağlayacaktır.

Bir cevap yazın