Genç Tesettür Giyimde Tunik

Tunikler yazlık olarak aynı kumaş türleri kullanılsa da desen ve model olarak sayısız tunik modelleri yer alıyor. Özellikle gençler için uygun olan tunik modellerinden çiçek baskılı tunikleri inceleyeceğiz.

Hafif kumaş, canlı renkler, çiçek desenlerinin şık ve göz alıcı şekilde tasarlanması genç kızların tercih ettikleri harika bir kıyafet diyebiliriz. Spor giyim için uygun olmasının yanında çalışan genç bayanların, topuklu ayakkabı ile rahatlıkla giyinebilirler. Genç bayanlar için tasarlanan bu tunikler, altına kot pantolon veya uygun renklerde kumaş veya tayt giyinebilirler.

tunikÇiçek baskılı tunikler, papatya ve gül desenleri ile süslenmiş durumda. Hardal-Ekru renklerinde tasarlanan yanda ki tunik krep yazlık kumaştan imal edilmiştir ve astarsızdır. Dikkat ederseniz ön boyu ile arka boyu farklıdır. Ön boy 80 cm, arka boyu ise 98 cm’dir. Burada ki boy farkı tuniğe ayrı bir şıklık ve gösteriş katmıştır.

Başörtüsü olarak altın rengi kullanılarak tuniğin arka fon rengi olan hardal ile uyum sağlanmış. Ancak dilerseniz çiçek renklerinde bulunan tonlarda kullanacağınız başörtüsü ile uyumunuz bozulmadan giyinebilirsiniz.

Tunik modelinin arka boyun kısmında tek düğme bulunuyor. Aynı zamanda yanda bulunan gizli fermuar ile tuniği rahatlıkla giyinip çıkarabilme imkanı tanıyor.

2015 tunik modasının en çok tercih edilen iki temel özellikli, kot kumaş ve önden düğmeli kot tunikKot Tunik, yine genç bayanların sportif bir şıklık katan modeli.

Taşlanmış ince yazlık kot kumaştan tasarlanmış olan tunik klasik mavi kot renklerini barındırıyor. Canlı bir mavi renge sahip olan kumaşta astar kullanılmamıştır. Üst kısımlarda çok şık şekilde dizayn edilmiş düğmeler yer almaktadır. Alt kısımlara indikçe gizli düğmeler ile devam etmektedir.

Bel kısmında kemer olarak kullanılmış yine çok şık ve modele sportiflik katan zincir bulunuyor. Manken üzerinde kullanılan tunik ile pembe pantolon ve başörtüsü tercih edilmiş. Ancak bildiğiniz gibi kot kumaşın uymayacağı bir renk bulunmuyor. Bu nedenle tarzınıza en uygun pantolon, başörtüsü ve ayakkabıyı beraber kombin edebilirsiniz.

Tunik beden ve boy ölçüleri; boyu 90 cm’dir. Resimde görünen manken 38 beden ve sizin bedeninize göre model seçmenizi öneriyoruz.

Bir cevap yazın