Genç Tarzı Yansıtan Tesettür Elbiseler Nasıldır?

tesettür elbiseGençliğin tüm enerjisini ve dinamizmini giyimine yansıtmak isteyenler için tesettür tarzda modernliği simgeleyen elbiseler vardır. Hem hareket ederken rahatlık sağlayan hem de bulunduğu ortamda dikkat çekici özellikte olan elbise modelleri vardır.

 

 Genç Giyimde Ekoseli Elbiseler

 

Bu senenin modası olan ekoseli kumaşlardan yapılmış kıyafetler elbiselerde de görülmektedir. Büyük ekoselerle oluşturulmuş elbiseler aynı zamanda iki rengin uyumunu da göstermektedir. Bu elbiselerin sevilen modelleri arasında belinde kalın deri detaylı kemeri olan bulunmaktadır. İnce beli tamamen sara deri kemer ve etek kısmı verev şekilde gelen bu model estetik bir görünüme sahiptir. Ayrıca vücuda tam oturan bileklere kadar uzun olan ekoseli çeşitler mevcuttur.

 

Bu elbiselerin yanlarında cepleri bulunmaktadır. Mürdüm, zümrüt, indigo, kiremit, pudra, şarabi, kırmızı ve daha birçok ekose renkleri kullanılmaktadır. Bebe yaka olan ekoseli elbiselerde baştan aşağı önden düğmeler olduğu görülmektedir. Belinde ince kuşağı bulunan model genç tarza oldukça uygundur. Tesettür elbise çeşitleri içinde bu sene en çok satılanlar arasında bulunmaktadır. Ekoselerin sadece üst kısımda olduğu, etek kısmının tek renk kumaştan yapıldığı elbiselerde vardır. Bu elbiselerin belinde fiyonk olup etek renginde siyah kullanılmaktadır. Bu elbiseler hem topuklu ayakkabı ile hem de spor tarzda ayakkabılarla kombin yapılmaktadır.

 

 Dantelli Tesettür Elbiseler

 

Dantel detaylar artık günlük kıyafetlerde de kullanılmaktadır. Dantel detaylar elbiseye kalite ve zarafet katmaktadır. Dantelleri olan tesettür elbise modelleri içinde kadife kumaştan yapılmış olanlar vardır. Bu elbiseler belden aşağı pililerle hareketli hale getirilmektedir. Boynunda ince bir fuları olan bu elbisenin ön kısmı dantellerle işlenmiştir. Siyah renkteki dantel işlemeler elbisenin rengi ile kontrast oluşturarak ön plana çıkmaktadır.

 

Tam kalıp şeklinde olan dantelli elbiselerin dabıl şekildeki kumaştan olan modelleri vardır. Hakim yaka şeklinde olan bu elbiselerin belinde ve kollarında danteller vardır. Bu elbiselerin belindeki dantellerin şeritler halinde incilerle süslendiği görülmektedir. Bu inci detaylar genç giyim stillerinde beğeni görmektedir. Aksesuarını kendi içinde barındıran elbisenin seyyar şekilde kullanılan kolyesi bulunmaktadır. Elbiseyi sade kullanmak isteyen kolyeyi çıkarmaktadır. Seyyar olduğu için başka giysilerle kombin yapılabilir.

 

Bir cevap yazın