Geleceğin Rengi Ultra Violet İle Nasıl Kombin Yapılır?

2018 yılının renginin ultra violet olarak açıklanmasının ardından tesettür giyim modası bu rengi barındıran çok sayıda modeli satışa sunmaktadır. Uçsuz bucaksız ufukları temsil eden bu renk tesettür giyim tarzını benimsemiş olan kadınların kombinlerinde de yer edinmektedir. Hayal gücünün ve yaratıcılığının ön planda olduğu 2018 kış sezonunda asi ve çarpıcı görünümlere kavuşmak mümkün olmaktadır.

 

Yıldızları ve gezegenleri geride bırakmaya hazır olan ultra violet rengini kombin yapmak için doğru renklerin tercih edilmesi gerekmektedir. Yeni sezonda baştan aşağıya aynı renk olabileceğiniz gibi ayakkabı, çanta, gözlük, eşarp, şal, makyaj ve aksesuar modellerinde ultra violet rengini görmek mümkündür. Mor renkten türemiş olan ve elektrikli bir ton olan ultra violet ile kombin yapabilmek için dikkat etmeniz gereken hususlar aşağıda yer almaktadır.

 

Işıltılı Görünüm için Metalik ve Altın Uyumu

 

Göz kamaştıran lüks bir görünüm elde etmek için ultra violet rengini metalik ve altın birlikteliği ile taçlandırabilirsiniz. Tesettür giyim modası kadınların kendilerini en iyi şekilde yansıtabilmesi için sunmuş olduğu giyim seçenekleri ile aynı zamanda violet rengine en çok uyan modeller ile de gönüllere hitap etmektedir. Gizemli ve çarpıcı görünüm elde etmek isteyenlerin ilk tercihi ışıltılı görünümler olmalıdır.

 

 Kırmızı, Turuncu ve Ultra Violet Rengin Uyumu

 

Sınırları aşmayı çalışan mor renginin ultra violet yansımasının hakkını en iyi şekilde verebilmek için tesettür giyim modası kırmızı ve turuncu renkler ile kombin yapabilme fırsatını sunmaktadır. Zıt renklerin birleşiminden doğacak olan modern bir duruş ile tesettürlü kadınların her ortam için doğru kombini yapabilmesi mümkün olmaktadır. Tüm dünya markalarında ultra violet rengine eşlik edecek olan renklerin turuncu ve kırmızı olduğunu görmek mümkündür. Ana renk olan morun ışığını ise yansıtmayı asla ihmal etmemelisiniz.

 

 Minimalist Zarafet İçin Gri ve Ultra Violet Uyumu

 

Mor ötesi renk ile minimalist bir zarafet yansıtmak için gri rengin uyumunu mutlaka denemeniz gerekmektedir. Hem gündüz hem de gece uyum yakalamak isteyenler için ideal olan bu renk birlikteliğinde büyüleyici etkiyi kombinlerinizde görebilirsiniz. Yüksek modanın etkisinde kalarak harika kombinler yapmayı ihmal etmemelisiniz.

 

Bir cevap yazın