Gardroplarda İstenen Tesettür Elbise Modelleri Nasıldır

 

Yeni sezon elbiselerin içinde garnili olan natürel kumaşlı olanlar gardıroplardan eksik olmamaktadır. Bu elbiseler çok rahattır. Dışarı çıkarken her yere rahatlıkla giyilmektedir. Bu sene rahat ve spor tarz ön planda olduğu için salaş tarzdaki çizgili elbiselerin kolları yarasa model olmaktadır. Vücut hatlarını belli etmeyen bu model tesettür elbise modelleri içinde aynı zamanda şık olduğu için topuklu ayakkabı ile de kullanılmaktadır. Genelde standart bedende olan bu elbiseler pamuk polyester kumaştan yapılmaktadır. Desenli elbiselerde çiçek nakışlara sahip olanlara sık rastlanmaktadır. Siyan kumaş üzerine renkli çiçek desenleri bulunmaktadır. Vücuda tam oturan beli kuşaklı, etek kısmı geniş şekildedir. Bu sene kış sezonunda canlı renkler trend olduğu için mavi, yeşil, kırmızı, pembe tonlarında çiçek baskıları bulunmaktadır.

 

 Triko Elbiselerde Sade ve Şık Modeller Nasıldır?

 

Kış aylarında sıcak tutan triko elbiselerde bu sezon canlı renkler modadır. Göğüs kısmı fırfırlarla hareketlenmiş modellerin etek kısmı düz modeldir. İki renk olan kollarında ve etek kısmında şeritler halinde farklı renk olan modellerin etek kısmı volanlıdır. Ekoseli kumaştan olan trikolarda hardal rengi, yeşil, bordo renkleri bulunmaktadır. Tesettür elbise çeşitleri içinde trikolarda kolları bağcıklı modellerin balıkçı yaka olduğu görülmektedir. Bebe yaka piliseli triko elbiselerde mor, bordo, lacivert, taba renkleri ilgi görmektedir. Bu elbiseler süet çizmeden, spor tarz botlara birçok çeşit ayakkabı ile rahat kombin edilmektedir. İşe giderken giy çık modeller içinde en sevilen kullanışlı ve sıcak tutan elbise modelleri olmaktadır.

 

 Kış Sezonunun Büyük Beden Elbiseleri Nasıldır?

 

Bisiklet yaka büyük beden tesettür elbise drop baskılı model arayanlar için farklı renklerde seçenekler vardır. Kilim desenli nakışlara sahip büyük beden modeller her yaştan bayanın tarzına uygun olmaktadır. Astarsız büyük beden elbise arayan kişiler için güpür detaylara sahip modeller zarif görünümü ile dikkat çekmektedir. Güpür detaylara göğüs kısmında ve etek kısmında yer verilmektedir. Fantazi tarzda elbise modellerinde iki parça olan altında siyah düz elbise, üst kısmında asimetrik renkli tüllü kumaştan parça olan modellerde renk çeşitleri vardır. Beli dantelli olanlar fantazi tarzda olmaktadır.

 

Bir cevap yazın