Fuşya Renk Nasıl Kombin Yapılır?

 

            Tesettür giyim tarzını benimsemiş olan bayanların en önemli sorunu nasıl kombin yapacağı konusunda yaşamaktadır. 2017 sezonunda canlı renklerin ön planda olması nedeni ile fuşya rengin daha çok tercih edildiği kaçınılmaz bir gerçektir. Bu nedenle fuşya bir elbise, etek, gömlek, tunik ya da şal nasıl kombin yapılır bilinmesi gerekmektedir. Tüm alışveriş sitelerinde kolaylıkla fuşya renginde ürünlerin bulunması sayesinde herkesin bu renkten bir kombin yapabilmesi mümkündür.

 

Özellikle tesettür giyim konusunda başarılı ve kaliteli işlere imza atan Modaselvim sitesinden alışveriş yaparak fuşya renginde güzel bir kombin yapabilirsiniz. Üstelik kapıda nakit ödeme seçeneğini kullanabilir, koşulsuz iade edebilirsiniz. Bayanların fuşya rengine olan zaafı göz önünde bulundurulduğunda çok güzel kombin önerileri vermek yerinde olacaktır. İşte fuşya renk nasıl kombin yapılır? Sorusunun cevabı hakkında hayat kurtaran ipuçları aşağıda yer almaktadır.

 

– FUŞYA TUNİKLER

 

Bu sezon fuşya renginin hakim olduğu desenli ya da sade renk tunik modellerini görmek mümkün olmaktadır. Özellikle tesettür giyim sektöründe son zamanlarda canlı renklerin dahil olması sayesinde muhafazakâr giyim tercih eden bayanlarında kendini enerjik hissetmesine olanak tanımaktadır. Modaselvim online alışveriş sitesinden alacağınız fuşya bir tunik, ten rengi bir şal, beyaz bir pantolon ve fuşya renginde bir ayakkabı ile harika bir kombin yapabilirsiniz. Günlük giyim olarak tercih edeceğiniz bu kombinde herkesin size imrenerek ve beğenerek baktığını göreceksiniz.

 

– FUŞYA ELBİSELER

 

Fuşya renginde kloş ve uzun bir elbise ile harika bir kombin yapmak için siyah kemer ve siyah şal tercih edebilirsiniz. Gümüş kolye kullanarak da kombininizi daha hareketli bir hale getirebilirsiniz.

 

– FUŞYA ABİYELER

 

Özel günlerin ve davetlerin vazgeçilmezi olan fuşya abiyeler tesettür giyim tercih eden bayanlar için çok ideal olmaktadır. Gri ve sade bir başörtüsü ile kombin yapabilir aynı zamanda gümüş renkte bir kemer tercih edebilirsiniz. Kemer ile başörtüsünün uyum sağlaması sayesinde farklı bir hava oluşturabilirsiniz.

 

– FUŞYA UZUN ETEKLER

 

Fuşya uzun etek üzerine beyaz bir gömlek tercih edebilirsiniz. Beyaz tenli bayanlar için çok ideal olan fuşya renginde bir şal ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın