Feracelerde Trend Modeller

Tesettür dünyasında her sezon olduğu gibi bu sezon da oldukça popülaritesi yüksek tesettür giyim ürünlerinden olan ferace modelleri, Tesettürlü kadınların çok sık tercih ettiği bir dış giyim ürünüdür. Bunun nedeni çok rahat ve şık bir duruş sağlamasıdır. Tesettürlü kadınların arasında yediden yetmişe her yaştan kadının tercih ettiği ferace modelleri, hem klasik hem spor tarzda giyilebilme imkanına sahiptir.

 

 Bu Sezon Trend Modeller

 

Tesettürlü hanımlara çok enerjik ve hareketli bir görüntü sağlayan feraceler, her sezon bir önceki sezona göre daha çok tercih edilebilme potansiyelini artırmaktadır. Bu senenin trend modelleri arasında kareli baskılar, düğmeli modeller ön plana çıkmaktadır. Özellikle genç hanımlar tarafından tercih edilen uzun etek kesimine sahip ferace modelleri, bu sezonun en moda olan spor tarzda ferace modelleridir. Genel olarak tek renk olarak tasarlanan ferace modelleri, etek kısmında uzun kesim ve siyah renk tonları kullanılırken, kareli baskı olan ferace modellerinde ise kahverengi, beyaz, yeşil mor renkler bir arada tercih edilmiştir.

 

 Renk Ve Kumaş

 

Ferace modelleri kumaş ve renk çeşitliliği bakımından çok fazla alternatife sahiptir. Kalın ve ince kumaş yapısı ile her mevsim rahatça tercih edilebilen ve aynı zamanda birçok renk tonu ile hem klasik hem de spor tarz oluşturulabilen ferace modelleri, kadınların tesettür anlamında her zaman gözdesi olan dış giyim parçası olmaktadır. Deri inceliklerle tasarlanan ferace modelleri de, çok tercih edilen feraceler arasına girmektedir.

 

Hem sosyal ortamlarda Hem de özel günlerde rahatlıkla tercih edilebilen ferace modelleri bordo lacivert ve siyah renkleri oldukça tarz bir duruş sağlamaktadır. Uzun etek şeklinde uzun etek şeklinde uzun etek şeklinde tasarlanan ferace modelleri, baştan aşağı fermuar detayı ile bel bölgesinde tercih edilen şerit biçiminde deri kumaş tasarımları, hanımların beğenisine sunulmuştur.

 

 Elbise Tadında Feraceler

 

Yeni sezon feraceler, elbise tarzında tasarlanan ve salaş dökümlü yapısı ile klasik bir şıklık oluşturulmasına yardımcı olmaktadır. Büzgü incelikli detaylar kullanılarak canlı bir görünüm kazanılmıştır. Hem günlük olarak hem de özel günlerde kullanılabilen bu ferace modellerinde, nakış detaylı ve bağcıklı modelleri en trend olan ferace modelleri arasındadır.

 

Bir cevap yazın