Feracelerde Son Nokta

ferace modelleriFerace kapalı bayanların vücut hatlarını kapatmak için kullandıkları kıyafettir. Kapalı bayanlar baştan ayağa kadar örtünmek için ferace giyerler. Ferace modelleri çeşit çeşittir.

Ferace modelleri düz kesim, dar kesim ve bol kesim olabilir. Feraceler artık moda haline gelmiştir. Feraceler ince ve kolay giyilip çıkabilen bir giysi olduğu için birçok kapalı bayan ferace tercih etmektedir. Feraceler sezonun modasına göre değişiklik gösterirler. Feracede genellikle siyah ve bordo renkler daha fazla ilgi görmektedirler.

Ülkemizde tesettüre olan ilgi her gün biraz daha artıyor. Ferace modelleri şık ve zarif bir dış giyimdir. Feraceler tesettür giyimi daha kolaylaştırmıştır. Feraceler sayesinde kombinlemeler yapılmaktadır. Siyah feraceler rengarenk şallarla, eşarplarla kombinlenebilir. Ferace modelleri çeşitleri çoktur. Feraceler boydan ve kap şeklinde olanları vardır.

Feraceler rengarenktir. Feracede genellikle siyah tercih edilmektedir. Kapalılar siyahla daha çok kombin yapabildikleri için siyahi tercih etmektedirler. Ferace yaz aylarında çok daha fazla tercih edilir. Yazın rengarenk ve işlemeli feraceler kullanılmaktadır. Yazın ince ve açık rengarenk feraceler kullanılmaktadır. Feracelerin düz kesim ve altın işlemi modelleri, boncuklu modelleri, pullu modelleri, şeritli modelleri bulunmaktadır. Feracelerde şeritli modeller daha çok kullanılmaktadır. Ferace modellerinde beli kemerli ferace modelleri, kapüşonlu ferace modelleri vardır. Feraceler düğmeli, çıt çıtlı, fermuarlı olabilir. Ferace modelleri kolları dantelli, işlemeli ve pul detayları vardır. Ferace modellerinde üstü dar kesim olup alt tarafı balon şeklinde olan ferace modelleri de fazla ilgi görmektedir.

Kilolu bayanların sorunları haline gelen giyimleri feraceler sayesinde azalmaya başlamıştır. Feracelerde battal beden olması kilolu bayanların vücut hatlarını kapatmalarına ve kendilerini daha güvende hissettiriyorlar. Feraceler sayesinde kilolu bayanlarda dış giyimlerini seçebiliyorlar. Tesettürü kullananlar dış giyime önem verdikleri için feracelere yönelmişlerdir ve fiyatı da uygun olduğu için herkesin alması daha da kolaylaşmıştır. Feraceleri her türlü eşarp ve şalla kombinlenebilir. Kombinleme yapılırken feracelerle çanta ve ayakkabı kombinlemek de oldukça kolaydır. Tesettürlüler feracelerle dış giyimi kolaylaştırırlar.

 

Bir cevap yazın