Feracelerde Hangi Renkler Ön Plandadır

Bilindiği üzere özellikle bir dış giyim kapsamında hanımlar için rengin önemi çok daha büyük bir hale gelebilmektedir. Giyildiğinde her daim hemen dikkat çeken dış giyimler bu yüzden birbirinden farklı modelleri altında satın alınırken aynı zamanda rengine de bu konuda çok fazla dikkat edilmektedir. Bunun farkında olan üretici firmalar ile birlikte moda uzmanları da yeni sezon altında birçok değişik ferace modelleri adına oldukça özel renkler ile piyasaya sunmuş durumdadır. Bu bağlamda özellikle koyu renklerin bu sene feraceler üzerinde hakim olduğunu söylemek gerekir. Başta siyah olmak üzere gri ve kahvenin değişik tonları da yine bu dış giyim renkleri altında güzel bir izlenim uyandırmaktadır.

 

 Farklı Renkleri Altında Birbirinden Şık Feraceler

 

Modeli kadar en az renginin de öneminin oldukça büyük bir hale gelmiş olan günümüzde, birbirinden farklı ferace çeşitleri adına yeni sezon kapsamında da beğeni toplayan oldukça güzel renkleri ile ön plandadır. Özellikle petrol ve bordo renkleri ile birlikte lacivertin farklı tonları oldukça ilgi çekmektedir. Ayrıca gül kurusu, mürdüm ve haki renkleri de birbirinden farklı modelleri altında oldukça hoş bir uyum sağlamış görünüyor.

 

Tabii indigo ile birlikte pudra ve şarap renkleri de yine değişik modeller altında satın alınarak dolapları süsleyebilir. Her sene birçok değişik modeller altında piyasaya sunulan feraceler için renklerin öneminin bir başka nedeni de kombin gerçekleştirilmesidir. Hanımların dolaplarında duran birbirinden değişik elbiseler ile hoş bir uyum sağlayarak güzel bir kombin yapma fırsatı veren bu dış şık giyim seçenekleri, bu yüzden dolaplardaki giysiler ile uyumlu olacak renkleri altında tercih edilmektedir.

 

 Birbirinden Güzel Renkler İle Feraceler

 

Bu yıl daha çok koyu renklerin tercih edildiği ve tasarım altında üretimlerinin gerçekleştirildiği birbirinden değişik ferace modelleri için, aynı zamanda daha açık renkler de yine dikkat çekmektedir. Bu da hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı kalarak ve evdeki dolaplarında duran giysiler için değişik bir seçim yapma hakkını sağlamaktadır. Çok uygun fiyatlar kapsamında ve tamamen kaliteli bir kumaş yapısı içerisinde hazırlanmış olan birbirinden özel feraceler Modaselvim bünyesinde hazır olarak bekliyor.

 

Bir cevap yazın