Feracelerde Elbise Modelleri

FERACE Cep Kapaklı Bağcıklı Ferace PD4103 VizonRahatlığı ve şıklığı ile bütünleştirilerek kullanılan kıyafetlere ferace denir. Feraceler tek parça halinde kullanılır. Bir dış giyim ürünü olan feraceler elbiseler kadar havalı bir yapıda üretilir. Üretim esnasında trend olan esintileri ustalıkla taşır ve kullanıcısına şıklık katar. Rahat olması ve tek parça olması sayesinde elbise gibi kullanılması mümkündür. Dış giyim ürünü olan bu kıyafetlerin pek çok renkte üretiliyor olması nedeni ile herkes tarafından kullanıldığı görülür. Ferace ürünlerinde kollarda bulunan düğmeler ve ön kısmında yer alan pardesü görünümü özel bir duruş sağlar. Bu duruş sayesinde ürünleri özellikle iş yerlerinde, günlük hayatta ya da davetlerde giymek mümkündür.

 

 Feracelerde Elbise Özeni

 

Sade giyimden yana olanların tercih edeceği modellerin yanı sıra daha gösterişli giyinen kadınlara da oldukça ağır modeller olması için tasarlanan feracelerin farklı modelleri sunulmuştur. Bu modellerin canlı yapıları renkler ile bütünleşmiş bir şekildedir. Tasarımların usta ellerden çıkma olduğu ve modanın yakından takip edildiği tasarımların ince detaylarına bakılarak görülmektedir. Tesettür giyimde çokça kullanılan eteklerin açılarak genişleyen bir şekilde olması elbise görünüme yaklaşan feracelerin en büyük nedenidir. Bu tasarımlarda desenlerin büyük yer kapladığı görülür. Ön kısımda yer alan nakış görünümündeki desenler modern bir şekilde bu kullanışlı giyim ürününü tamamlar.

 

Diğer yıllara oranla daha çok moda çizgisine yaklaştığı görülen feracelerin tasarımlarında da oldukça büyük farklar görülmektedir. Önceki senelerde vücudu tamamen kapatan genişliklerin yerine bele ya da omuzlara oturan tasarımlar dikkat çekicidir. Kollarda oluşturulan hareketli yapılar balon kol ya da desenli kol tasarımları ile dikkat çekici ayrıntılardır. Fiyonk kemerler, kumaş kaplı düğmeler gibi pek çok özel ayrıntı incelikler ile tasarlanan bu modellerde nakış detayları dikkat çeker. Fiyonk ayrıntılarının da unutulmadığı bu kıyafetlerde yakadan sallanan detayların yanı sıra kullanışlı cepler özenle her iki yana yerleştirilmiştir. Volanlı kollar ve pileli etek yapılarının da yer aldığı modellerin özel çizgilere sahip olduğu rahatlıkla görülmektedir. Bu modeller bir elbise şıklığında olsa da ferace olarak önü açılabilen tasarımı ile bir feracenin sahip olması gereken tüm özelliklere sahip olup ek olarak elbise şıklığı taşımaktadır.

 

Bir cevap yazın