Feraceler Hangi Ayakkabılarla Kombinlenir?

 

Feraceler yaz kış demeden tesettürlü bayanların her mevsim rahatlıkla giyebildiği giysilerdir. Feraceler tek parça kıyafetler olup renk renk ve desen desendir.  Tek parça olması feraceleri çok kullanışlı bir hale getirmektedir. Çok rahat kombinlenebilen feraceler oldukça pratiktir. Her ortama uyum sağlayabilen feraceler çarşaf ve pardösüden farklıdır. Feracelerde doğru ayakkabı seçimi oldukça önemlidir.

 

Feraceye Uygun Ayakkabı Seçimi

 

Ferace seçimi yaparken gideceğiniz yerin önemi de büyüktür. Gideceğiniz mekana ve etkinliğe uygun ayakkabı seçerek feracenizi son derece şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Sade ve düz feraceler günlük hayatta kullanılmaktadır. Düğün ve davetler için işlemeli, taşlı ve dantelli feraceler çok kullanışlıdır. Günlük hayatta tercih ettiğiniz feracenin altına spor ayakkabı veya babet tercih edebilirsiniz. Bu sayede son derece konforlu ve şık bir şekilde modayı takip etme fırsatına sahip olursunuz. Dantelli ve işlemeli feraceler tercih ettiyseniz altına topuklu ayakkabı giymeniz şarttır. Süslü ve işlemeli feraceler sayesinde düğünlerde göz alıcı bir şıklığa sahip olabilirsiniz. Ne tam spor ne de tam klasik olmak istemiyorsanız önü kapalı, düz ve bilekten bağlamalı sandaletleri tercih edebilir, yaz aylarının keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

 

Ferace İçin Hangi Renk Ayakkabı Tercih Edilmelidir?

 

Feraceler genellikle koyu renklerde tercih edilmektedir. Ancak yaz aylarında daha açık renkli ve uçuş uçuş feracelerin tercih edildiği bilinmektedir. Siyah feracenin altına lacivert ayakkabı giymek doğru değildir. Siyah ile lacivert uyumsuz renkler olması nedeniyle hoş bir görüntü teşkil etmeyecektir. Lacivert ferace giyen bayanlar kombinlerini kahverengi ayakkabı ile gerçekleştirebilir. Feracenin rengi ile uyum sağlayan ayakkabılar sizin göz alıcı görünmenize imkan sağlayacaktır. Ayakkabı rengine uyumlu başörtüsü ve çanta ile feracenizi daha şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

 

Feraceye Uygun Ayakkabı Seçiminin Önemi

 

Tesettür Ferace giyimin en önemli parçaları arasında yer almaktadır. Tek parça olması, tesettürlü bayanlar açısından sağladığı avantajlar düşünüldüğünde ferace modelleri son derece dikkat çekicidir. Bizi tercih ettiğinizde son derece modern çizgilerle hazırlanmış, renk renk ve desen desen ferace modellerini seçebilir ve kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Bir cevap yazın