Ferace’de Bu yıl Öne Çıkan Detaylar

feraceFerace, tesettür dünyasına ilk girdiği günden bugüne tesettürlü bayanlar tarafından en çok tercih edilen dış kıyafetler arasında yer almaktadır. Bunun en önemli sebepleri ise feracenin dışarıdan bakıldığı zaman şık bir görünüşe sahip olması ve aynı zamanda çok rahat olmasıdır. Modayı yakından takip eden ve ferace tutkunu olan bayanlar; ferace de bu sene öne çıkan detayları merak etmektedirler. İşte moda dergilerini süsleyen modelleri:

 

 Kışlık Ferace Çeşitleri

 

Öncelikle ferace giymekten vazgeçemeyen bayanlar bu sene üşümekten kurtulacaklar. 🙂 Çünkü feracenin bayanlar tarafından kışında beğenilerek giyildiğini gören modacılar bu sene kış sezonu ve soğuk havalarda giyilmek için kışlık feraceler piyasaya sunmuşlardır. Kışlık feracelerde özellikle kışlık krep kumaş ve süet kumaş kullanılmıştır. Krep kumaş, zaten ferace üretimin de kullanılan en önemli kumaştır. Bu sene kışın da kışlık krep kumaş kullanılarak buna devam edilecektir. Süet kumaş ile ferace de farklılık yapmak isteyen modacılar aynı zamanda bayanları soğuktan korumak istemişlerdir.

 

 Nakış Detaylı Ferace Modelleri

 

Bu sene üretilen feracelerin özellikle göğüs ve yaka kısımlarında kullanılan nakış detayları dikkat çekmektedir. Feracenin farklı kısımlarında da yer yer nakış kullanımına yer veren modacılar, bu sene modaya damgasını nakış işlemeleri ile vurmak istemişlerdir.

 

 Cep Detaylı Ferace Modelleri

 

Ferace modellerinde belki de en az kullanılan özellik ceptir. Bundan yakınan ve diğer pek çok dış kıyafette olduğu gibi feracede de cep görmek isteyen bayanların çağrısına modacılar bu sene cevap vermiştir. Ve bu sene vitrinlerde gördüğünüz feracelerin en az yarısında cep detayını görmeniz mümkündür.

 

 Deri Detaylı Ferace Modelleri

 

Bu sene özellikle kış sezonu ferace modellerinde deri detaylarını sık sık görmek mümkündür. Daha çok cep başlarında, yaka kısmında ve bel bölgesinde ince şerit halinde yer verilen deri detayları ile feraceye farklılık katılmak istenmiştir.

 

 İnci Detaylı Ferace Modelleri

 

Son olarak bu sene ferace modellerinde inci detayları dikkat çekmektedir. Feracenin daha çok bel üstü bölgesinde göze çarpan inci serpme detayları ile feracelere hoş ve zarif bir hava katmıştır.

Bir cevap yazın