Ferace Ve Modelleri

 

B.R.N - Cep Kapak Detay Düğmeli Pardesü BRN61112 Siyah (1)    Tesettür modasında birçok farklılık hızla yaşanmaya devam ediyor. Tasarımlara yansıtılan farklı çizgiler ve modern detaylar, özellikle tesettürlü bayanlara büyük avantaj sağlıyor. Artık tesettür sektöründe çeşitli renkler, modeller renk alırken, kumaş yönünde de seçenekler sunuluyor. Bugüne baktığımızda tesettür ürünlerin ne kadar hızla değiştiğini görebiliriz. Eskiden tesettür ürünleri daha koyu renklere hakim iken, kesimler ve detaylar da renk katmaya başladı. Şimdi her bayan kendi tarzını oluşturarak, şıklığını ve zarifliğini bu şekilde ortaya koyabilecek.

 

Geniş ürün yelpazesi ile sunulan tesettür ürünlerinden en önemli parça şüphesiz ki ferace ürünleridir. Osmanlı döneminde oldukça çok kullanılan bu parça, günümüzde de bayanlar tarafından tercih ediliyor. Dış giyim ürünlerinden olan feraceler eski dönemlerde düz modelde ve daha çok koyu renklerdeydi. Bir değişime uğrasa da bu ürün, halen o çizgileri korumaktadır.

 

Günümüzde feraceler sade çizgilerin yanı sıra taş, sim ve palet gibi detaylarla ön çıkıyor ve özel davetlerde bayanlara kolaylık sağlıyor. Feraceler uzun tasarıma sahiptir. Aynı zamanda düğme, fermuar, cep gibi detaylar da ön plana çıkabiliyor.

 

Kış aylarında kalın kumaştan üretilen ferace ürünleri kullanılmaktadır. Bel kısmında kemer detayı bazı modellerde bulunuyor. Yaka kısmında ise taş, işleme gibi detaylar bazı feracelerde yer alabiliyor. Bayanlar tarafından tercih edilen ve sevilen modellerden bir tanesi de, yandan deri detayı ve düğmelerin kullanılmasıdır. Öte yandan şıklığı ile göz dolduran modeller arasında deri detaylar da büyük rol oynuyor.

 

Bayanlar sadece özel davetlerde değil, günlük hayatta da şık ve zarif olmak için doğru tercihlerde bulunmak ister. Sunulan ve tasarlanan tesettür ürünlerinde bu fırsat da bulunuyor. Özellikle de feraceler geniş seçeneklerle sunularak, her tarza uygun modeller ile avantaj sağlıyor. Günlük hayatta sade, şık ve rahat feraceler kullanılabilir. Bu feraceler kapüşon detayına da sahiptir. Renk olarak çeşitlilik oldukça geniştir. Siyah rengi her zaman kullanışlı olmuştur. Yine bordolar, krem, kahve, koyu lacivert gibi renkler ferace modelleri içerisindedir. Bazı modeller içerisinde birden fazla rengi görmek de mümkün. Özellikle iki rengin uyumunu yeni sezon feracelerde görmek mümkündür.

 

Tesettür ürünlerinde sade bir şıklığı ortaya çıkaran ürünün modeli ve tasarımda kullanılan detaylardır. Klasik ve özel davetlerde kullanılabilen feraceler bayanlar tarafından büyük ilgi ile karşılaşılıyor. Tasarımlarda dantel, işleme, paletler, taş gibi detaylar zarifliği de yansıtıyor. Bazı modellerde bu detaylar kol, yaka kısmında kullanılıyor. Düz ferace modelleri olduğu gibi, alt kısmı geniş olan modeller de bu yeni sezonda yer alan ürünlerdir.

 

Kombini şık ve zarif yapan tercih edilen dış giyim ürünüdür. Bundan dolayı özellikle tesettür modasında yer alan bu ürünlerin tercihi doğru olmalı. Kullanışlı olan feraceler farklı renk pantolonlarla şıklığı tamamlayacaktır. Feraceler farklı kumaşlardan tasarlanıyor. Özellikle kırışmayan, dökümlü kumaşlar tesettür modasına yakışıyor. Krep kumaş sık sık kullanılmaktadır. Aynı zamanda kumaşlar kaliteli olalı, yani serin tutmalı ve renkleri ile göz doldurmalı.

 

           Ferace ürünleri her yönü ile bayanlar için kullanışlıdır. Bol, sade veya abiye tarzı feraceler kombin oluşumunda yıldız parça olabilecek tarzdadır. Bayanlar ferace içerisinde kendilerini rahat hissediyor ve aynı zamanda şıklıklarını da yansıtabiliyorlar.

 

Tesettür modasında en önemli parçalardan biri olan ferace günümüzde en çok kullanılan üründür. Gerek renk, gerek ise detaylarla sade bir şıklık sunan bu ürünler yeni sezonda da ön plana çıkıyor. Feraceler sade bir çizgiye sahip olsa da, abiye detayları ile özel davetlerin de vazgeçilmezi oluyor. Her bayan kendi tarzını yansıtırken, ferace ile kombin oluşturabilir.

Ferace modellerive tüm tesettür giyim kategorilerine buradan ulaşabilirsiniz.

One comment

Bir cevap yazın