Ferace Ve Dış Giyim Ürünleri Neler?

Arkası bol ve yakasız seçenekleriyle çok ayrı bir yerde duran ferace modelleri kışın soğuk etkilerinden korunmak için giyildiği mevsimlik olarak da hanımların tercih ettiği şık tasarımlar arasında bulunuyor. Tasarım ve modacılık alanında yaşanan yenilikler dolayısıyla ferace modelleri de eski klasik çizgilerinden taşarak tamamen modern ve çağı yakalamış stilleri ile göz doldurmaya ve alışveriş listelerinde ilk sıralarda yer almaya kaldığı yerden devam ediyor. Kolları desenli olan tesettür feraceler mevsimlik olarak giyilen bu bol kıyafetlere ayrı bir hava veriyor. Kuşgözü detayların gövde kısmına yerleştirildiği ferace modelleri ise özellikle genç kızların sıklıkla giydiği ve tercih ettiği yeni modeller arasında.

 

Güpür taşlı feraceler ise özgür ve doğal bir anlatım dilini yakalayarak klasik ferace ölçülerine bambaşka bir bakış açısı getiriyor. Düz bir çizginin şeritler halinde ve tek bir çizgiden mütevellit oluşturulduğu flok desenli feraceler ise genelde klasik moda akımlarından etkilenen ve bu stili benimseyen hanımların ilk tercihleri içerisinde. Düğmeli feraceler de alışveriş listelerinde başı çeken ürünler arasında. Tercih ve talep edenler için ise altın kaplama düğmeler klasik bir model taslağı çizmekte. İkili kombinlere de ev sahipliği yapan feraceler özellikle soğuk kış aylarında hem koruma hem de şıklık amaçlı bir arada kullanılabiliyor. Fırfır detaylı feraceler ise yakasız imal edilen feracelere ek bir hareket alanı sağlayarak özgür bir dışa vurum seçeneği sunmakta.

 

Dış Giyim Ürünlerinde Yenilikler Neler?

 

Ferace dışında birçok farklı tasarımda ve modelde üretilip satışa çıkarılan tesettür dış giyim ürünleri göz doldurmaya ve yeni sahipleri tarafından giyilmeye devam ediyor. Bunların başında pardösüler yer almakta. Düğmeli ve kemerli modelleri bulunan pardösü modelleri hem soğuk kış aylarında hem de bahar günlerinde mevsimlik tercihlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Son zamanların modası olan ve klasik pardösü anlayışına yeni bir soluk getiren kapüşonlu pardösüler ise özellikle genç kızların online olarak siparişini verdikleri ürünler arasında. Pardösü dışında kışlık feraceler, kaplar ve kabanlar tesettür dış giyimin nabzını atmaya ve her ihtiyaca ve zevke göre ürünler tasarlamaya devam ediyor.

 

Bir cevap yazın