Ferace Ürünleri İle Nasıl Şık Kombin Yapılır?

Bol kesimleri, farklı renk seçenekleri ile her dönem tesettürlü bayanların tercihi ferace modellerinden yana olmuştur. Son yıllarda tesettür giyim sektöründe yaşanan yenilikler ferace modellerinin daha geniş yelpaze ile sunulmasını sağladı. Farklı kumaşlar ve modeller sayesinde her tarza uyum sağlayacak seçenekler tasarlanmaktadır.

Ferace Ürünleri Ne İle Kombin Edilmeli?

Günümüzde hem spor hem de klasik tarzda ferace ürünleri bulunmaktadır. Dolayısı ile bayanlar kendi tarzlarına yönelik seçim yapabilir. Spor tarzda bir kombin için tunik ve pantolon üzerine ferace kullanılabilir. Bunun için uzun, bol kesimli, yaka kısmından bağlamalı model tercih edilebilir. Yine böyle bir kombin üzerine boydan fermuarlı ferace modeli tercih edilebilir.

Böyle bir kombin altına spor ayakkabı veya dolgu topuk uyumlu olacaktır. Daha klasik bir hava yaratmak isteyenler için ise belden oturtmalı ferace modelleri uygun olacaktır. Bluz veya gömlek ve pantolon ile ferace ürünü kullanılabilir. Mevlana denilen model belden oturtmalı bir modeldir. Bu modellerde nakış, kemer detaylarını görmek mümkündür.

Ferace Modellerinde Hangi Detaylar Var?

Yazlık ve kışlık ferace modelleri var. Ferace modelleri dış giyimin bir parçasıdır. Dolayısı ile her kombinde kullanılabilir. Önemli olan tarza uygun olan bir model seçmektir. Cepler ve fermuar gibi detaylar ferace ürünlerinde mevcuttur. Bazı ferace ürünlerinde kemer detayları da var. Ribana detaylı, boydan düğmeli ferace modeli spor bir tarzı yansıtmaktadır.

Kot ferace modeli de yine günlük kullanım için uygundur. Kaplama kemerli, kolları lastik detaylı ve düğmeli model de çok şık bir seçenek olabilir. Bütün ferace modellerinin farklı renkleri de mevcuttur. Bayanlar tesettür modasında kendi tarzlarına uyum sağlayacak ferace modellerini bulabilir.

Ürünlerde kumaş kalitesi de önemlidir. Genelde Medine ipeği, Hint ipeği, ince kot, krep gibi nefes alabilen kumaşlardan üretilmektedir. Bu tür kumaşlar terlemeyi önler ve sağlık açısından da önemlidir. Kaliteli kumaşlar kullanılmalıdır. Çünkü genelde yazlık ferace modelleri ince oluyor. Dikişlerin güzel görünmesi bu noktada çok önemlidir.

Fiyat bakımından bütçelere seçenekler mevcuttur. Burada fiyatı etkileyen etmen kumaşın kalitesidir. Moda Selvim adresinde kullanışlı ve kaliteli ferace modelleri sunulurken, kaliteden ödün vermeyen seçenekler mevcuttur.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ferace adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın