Ferace Seçimlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

feraceTesettürlü bayanların dış giyim en çok tercih ettikleri ürünler ferace modelleridir. Feraceler ile dakikalar içinde çok şık bir görünüm kazanmak mümkündür. Kullanım kolaylığı ve çabuk hazırlanma imkanı sunan feraceler, yanlış seçimler sonucunda istenilen sonucu da vermeyebilir. Bu sebep ile seçimlerin doğru yapılması gerekmektedir. Ferace modellerinde uzunluk büyük önem taşır. Kollardan ve alt uzunluğundan iç kıyafetlerin görünmemesi gerekmektedir. Bu neden ile uzunluk ölçüsü tam kalıp olmalıdır. Aynı zamanda kullanılan ayakkabıların topuk ölçüleri de dikkate alınmalıdır. Beden yapısı ile uyumlu olan modellerin tercih edilmesi de daha şık bir görüntü için gerekmektedir. Bu şekilde yapılan tercihler, her daim şık olmanız içi yeterli olacaktır.

 

 Ferace Alışverişi Nereden Yapılmalıdır?

 

Dış giyim ürünlerinde fiyatlar mağazalarda oldukça yüksektir. Mağaza giderlerinin olması ürünlerin fiyatları mutlaka etkilemektedir. Bu sebep ile online sitelerden faydalanmak daha tasarruflu olacaktır. Online satış yapan sitelerin müşteri sürümü olduğu için fiyatları da uygun olmaktadır. Aynı zamanda daha fazla model ve beden bulmakta mümkün olacaktır.

 

 Dış Giyim Ürünlerinde Renk Seçimleri Nasıl Yapılmalıdır?

 

Dış ürünlerinde, çok fazla renk tercihi riskli olacaktır. Genel olarak bayanlar tek renkli modelleri kullanmayı tercih ederler. Renklerin çoğalması, kullanım alanlarının azalması neden olacaktır. Bu sebep ile tek ya da birkaç renkten oluşan modellerin tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Bu sayede ayakkabı, çanta ve eşarp uyumunu yakalamakta daha kolay olacaktır.

 

 Kilo Problemi Olan Bayanlar Hangi Ferace Modellerini Kullanmalıdırlar?

 

 Ferace modelleri arasında en çok tercih edilenler, Mevlana model olanlardır. Mevlana model feraceler, mutlaka ki şık olan modellerdir. Fakat boy ve kilo dengesi olmadığı zaman Mevlana modeller pek uygun olmayacaktır. Mevlana model denilen A kesim yani geniş etekli feraceler uzun boylu ve zayıf bayanlar için uygundur. Kısa boylu ya da kilo problemi olan bayanlar, düz kesim modelleri tercih etmelidir. Kemersiz, kuşaksız ve dümdüz kesimi olan modeller, daha zayıf ve zarif bir görüntü sağlayacaktır. Kilo problemi olan ama bel oyuntusu olan bayanlar, Yarım A kesim olan kuşaklı modelleri de özel zamanlarda tercih edebilir.

Bir cevap yazın