Ferace Nasıl Seçilir Ve Nasıl Kombinlenir ?

 

Tesettür ruhunu en iyi şekilde ifade eden giyim ürünlerinden birisi olan ferace bol ve salaş görünüme sahip olması nedeni ile tesettürlü kadınlar arasında çok tercih edilmektedir. Özel tasarım giysiler ile daha çok şık olma arzusunda olan bayanların ferace gibi rahat kullanıma sahip ürün tercih etmesi de kaçınılmaz olmaktadır. Her türlü modelleri ile kadınların zevkine uygun olarak satışa sunulmaktadır. Özellikle online satış mağazalarının olması ve bu mağazalarda ünlü tasarımcıların koleksiyonlarına yer verilmesi nedeni ile tesettürlü bayanların kolay alışveriş yapabilmesine olanak sağlamaktadır. Bu konuda kalitesini ve uygun fiyat garantisini kanıtlamış olan Modaselvim sitesi kadınların bir numaralı alışveriş sitesi tercihi olmaktadır. Tunik, elbise, pantolon, pardesü, kap, kaban, bluz, gömlek, ferace modellerinin rahatlıkla bulunduğu Modaselvim sitesinden isteyen her kadın alışveriş yapabilmektedir. Tek parça giysi içerisinde rahat bir şekilde olabilmenin huzuru için ferace en doğru tercih olmaktadır.

Peki ferace nasıl seçilir ve nasıl kombinlenir ?

 

– ŞIK TASARIMA SAHİP FERACELER

 

Yüzlerce farklı modele sahip olan feracelerden en uygun modeli alarak şıklığınızı dışarıya yansıtabilirsiniz. Sade ve spor bir tercihte bulunabilir yada topuklu ayakkabı eşliğinde klasik bir tarz ile kombin yapabilirsiniz. En çok bilinen markaların ürünlerinden alarak kaliteli ve uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Kaliteli kumaştan üretilmiş olan ürünleri tercih ettiğinizde şıklığınız ve zarafetiniz daha çok artacaktır.

 

– HEM ŞIK HEM RAHAT FERACELER

 

Ferace satın alırken sadece şık olmasına değil rahat olmasına da dikkat etmelisiniz. Sizi siz gibi gösteren ve kendi tarzınızı yansıtacak olan modelleri tercih etmeniz gerekmektedir. Ayrıca hem sezonun hem de mevsimin renklerini yansıtacak bir ferace tercihinde bulunmak en doğrusu olacaktır. Yaz mevsiminde kullanacak olduğunuz ferace modelinin kolunun astarlı olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Kısa kollu ya da kolsuz olarak yaz sıcaklığında ferace altına giysiler tercih ediliyor olması nedeni ile iç gösteren ürünlerden uzak durulması gerekmektedir. İçinin astarlı olmaması ve sadece kollarının astarlı olması yeterli olmaktadır. Güzelliklerinizi ortaya çıkaracak olan ferace modelinin üzerine istediğiniz renk ve modelde eşarp ya da şal tercih edebilirsiniz. Genellikle spor ayakkabı ve babetler ile de kombin yapılmaktadır.

 

Bir cevap yazın